Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Όλα εδώ πληρώνονται! Πειθαρχική έρευνα Τεντέ για δύο εισαγγελείς που μίλησαν για «κυβέρνηση δωσίλογων»

Μας το έστειλε η cristina..... Ευχαριστούμε πολύ
Ερώτηση: εάν πριν χρόνια, οι δικαστικοί λειτουργοί που σήμερα παραπονιούνται και καταγγέλλουν θα είχαν κάνει την δουλειά τους, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ;;;;;  
Η πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε, καθώς ο Γ. Πενταγιώτης φέρνεται ότι ανάρτησε στο
διαδίκτυο επιστολή με την οποία επικρίνει το Συμβούλιο της Επικρατείας, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι οι σοφοί του ΣτΕ επικύρωσαν τα Μνημόνια, ενώ κάνει λόγο για «κυβέρνηση δωσίλογων», η οποία «προσφέρει γη και ύδωρ στους δανειστές»
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες διέταξε προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα σε βάρος του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων Γιάννη Πενταγιώτη και της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κεφαλλονιάς Βικτώριας Μαρσιώνη.
Η πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε, καθώς ο Γ. Πενταγιώτης φέρεται ότι ανάρτησε στο διαδίκτυο επιστολή με την οποία επικρίνει το Συμβούλιο της Επικρατείας, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι οι σοφοί του ΣτΕ επικύρωσαν τα Μνημόνια, ενώ κάνει λόγο για «κυβέρνηση δωσίλογων», η οποία «προσφέρει γη και ύδωρ στους δανειστές».
Την επίμαχη επιστολή φέρεται ότι επικρότησε η δεύτερη εισαγγελική λειτουργός, η Β. Μαρσιώτη. Την πειθαρχική έρευνα θα διενεργήσουν εισαγγελείς Εφετών Πάτρας και Χανίων.


 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

http://justiceforgreece.wordpress.com/