Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ

Μας το έστειλε ο Κων/νος Προδρόμου..... Ευχαριστούμε πολύ 

 Κύριε Σαμαρά, ’’υπερβατικέ, επαναστάτη’’ ,  χελιδόνι της  ’’Πολιτικής Άνοιξης’’  άλλα μηνύματα μας έφερες το ’93. Τότε μας έλεγες όχι στη λιτότητα, τον Έλληνα για να μεγαλουργήσει δώστον και πάρτον την ψυχή, τώρα τον οδηγείς στην αυτοκτονία.
      Το  2009  οι φίλοι σου με μια ανεπανάληπτη ειρηνική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές  σε ανέδειξαν  αδιαφιλονίκητο αρχηγό της ΝΔ, τώρα τους πρόδωσες.
      Από αντάρτης κατάντησες  γενίτσαρος του μνημονίου και μάλιστα επαχθέστερου. Εγώ παρέμεινα σταθερός  στις αρχές και αξίες του ανθρωπισμού, συνεπώς  ως αναμάρτητος  δικαιούμαι να σε ρίξω το λίθο του αναθέματος. Προσπαθείς να επιβάλεις τα αντιλαϊκά μέτρα που ψήφησες  μαζί με το συναυτουργό σου Βενιζέλο και τον πρόθυμο Κουβέλη. Χρησιμοποιείς τους πάντες και τα πάντα για να πετύχεις το στόχο σου, να επιμηκύνεις το βίο σου, αλλά μάταια  γιατί πολύ σύντομα θα καταρρεύσεις, θα εισπράξεις τα επίχειρα των πράξεών σου.
       Παρακολουθώ ότι  τα ΜΜΕ και  οι ιδιοκτήτες τους ακόμα και σε τοπικό επίπεδο επιβάλουν λογοκρισία και φίμωση στις αντίθετες φωνές. Μερικοί  εντολοδόχοι  δημοσιογράφοι κατάντησαν εκπρόσωποι τύπου της συγκυβέρνησης. Τα σώματα ασφαλείας τα εκφύλισες σε πραιτοριανούς της εξουσίας σου. Τους  αυτοδιοικητικούς άρχοντες τους κατάντησες Κοτζαμπάσηδες και Προεστούς κατεχόμενης Χώρας. Τους χρησιμοποιείς σαν πειραματόζωα,  προσπαθείς να τους κάνεις συνένοχους  στο έγκλημα  της διαθεσιμότητας  υπαλλήλων τους, στην κατεδάφιση ανθρώπινων  ζωών ανάλγητε αξιωματούχε της Μέρκελ. Θέλω να σε υπενθυμίσω  πρώην συναγωνιστή Σαμαρά  την αντίδραση της ΝΔ, όταν ο ’’Δημοκράτης’’ Ανδρέας Παπανδρέου με τον πρόθυμο υπασπιστή του Αρκουδέα έριχνε την κεραία του σταθμού της  Δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης του Σ. Κούβελα. Τώρα γιατί  τόσος αυταρχισμός,  τα ξέχασες αυτά ?
       Άλλο μεγάλο έγκλημα της διακυβέρνησης σου είναι το γεγονός ότι στα τεκμήρια διαβίωσης μπέρδεψες τις επαύλεις  και τα  τζιπς  4 Χ 4 με τα παιδιά των οικογενειών και την απίσχνανση  του λαού, ο οποίος λιμοκτονεί.
        Το  προσωπείο σου έπεσε  χαμαιλέοντα  πολυμορφικής πολιτικής. Όσες μεταμορφώσεις – λίφτινγκ, εξωραϊσμούς, επικοινωνιακά τεχνάσματα να κάνεις  δεν πείθεις  ούτε  τον εαυτό σου,  πόσο μάλλον το λαό, Πινόκιε της πολιτικής. Κατάντησες τους βουλευτές σου σκυφτούληδες   και  κρυφτούληδες  με την απειλή της ρομφαίας της διαγραφής και του εξοστρακισμού. 
         Η Ελλάδα μπήκε στην ΕΟΚ επί Καραμανλή ετεροβαρώς, σαν φτωχός συγγενής. Ο Ανδρέας Παπανδρέου έδωσε μάχες, έκανε συμμαχίες, κέρδισε τεράστια κοινοτικά κονδύλια στήριξης, άλλα τα σπατάλησε,  όπως και οι μετέπειτα κυβερνήτες για προσωπικές μικροπολιτικές σκοπιμότητες  με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστα τα ωφέλη του Ελληνικού λαού, ο οποίος πλήρωσε με το παραπάνω τη συμμετοχή του στην ΕΕ. Τώρα εσύ  πρόθυμε Σαμαρά σήκωσες τα χέρια και εκλιπαρείς τους λοιδωρούς  και επιβήτορες της χώρας, την οποία κατάντησες ψωροκώσταινα και τριτοκοσμική, πετάς στον δρόμο και στον καιάδα το λαό. Κοίταξε που ήταν ο δίδυμος σου Παπανδρέου, ο πολιτικός  μαϊντανός του  44%  και πού κατάντησε σήμερα. Έτσι και συ για λίγα ψίχουλα εξουσίας  θα λογοδοτήσεις πολύ σύντομα και θα καταλήξεις μόνος, μετέωρος, αδύναμος, μοιραίος και υπόλογος απέναντι στον Ελληνικό λαό.
 
Κατερίνη  24.11.2012
 
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ  ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ανεξάρτητος  Έλληνας
Μέλος  Σ.Ε. Πιερίας