Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Απολογούνται στην Ανακρίτρια Βέροιας οι κατηγορούμενοι για επικίνδυνη σωματ. βλάβη και ληστεία από κοινού πού κατηγορούνται ότι διέπραξαν σε βάρος Καταστηματάρχη στην Αλεξάνδρεια.

Μας το έστειλε ο Βασίλειος Νουλέζας..... Ευχαριστούμε πολύ 

Απολογούνται στην Ανακρίτρια Βέροιας οι κατηγορούμενοι για επικίνδυνη σωματ. βλάβη και ληστεία από κοινού πού κατηγορούνται ότι διέπραξαν σε
βάρος Καταστηματάρχη στην Αλεξάνδρεια.

Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου και ώρα 1.30μ.μ. απολογούνται οι δύο πού κατηγορούνται ότι κτύπησαν με γροθιές και λακτίσματα και στην συνέχεια λήστεψαν από κοινού αφαιρώντας από το πουκάμισο του μετά την συμπλοκή χρηματικό ποσό 350 ευρώ, ένα ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας την 5.11.2012, ενώπιον τής Ανακρίτριας πρωτοδικών Βέροιας με συνήγορο υπεράσπισης τον Δικηγόρο Κατερίνης Βασίλη Νουλέζα. Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες πού τους αποδίδονται και ισχυρίζονται ότι ένας εξ αυτών συνεπλάκη με τον εγκαλούντα, επειδή εκείνος αρνήθηκε να τους σερβίρει και τούς συμπεριφέρθηκε άσχημα και ότι αμέσως μετά το συμβάν εγκατέλειψαν το κατάστημα χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε από τον παθόντα από τον οποίο ο δράστης απολογούμενος προανακριτικά εμφανώς μεταμελημένος ζήτησε συγνώμη.