Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ο Πάγκαλος ξαναχτυπά! «Αδειάζει» τον Βενιζέλο και αναγνωρίζει τον… Σαμαρά!

Μας το έστειλε το onlycy.com..... Ευχαριστούμε πολύ 

Ακόμη ένα «χτύπημα» εκ των έσω έρχεται για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος! Μετά τις λίστες και τις αντιδράσεις από πράσινους, γαλάζιους και κόκκινους βουλευτές ,τώρα ο σύντροφος
Θ.Πάγκαλος αδειάζει τον άλλοτε στενό φίλο και συνεργάτη του.

«Η δημοκρατική παράταξη έχει ανάγκη έναν νέο Περικλή σε αυτή τη χώρα, δεν έχει ηγέτη», δήλωσε ο κος Πάγκαλος αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Την ίδια ώρα ο κος Πάγκαλος αναγνωρίζει ως ηγέτη τον  μέχρι πρότινος μεγάλο αντίπαλο και πρόεδρο της ΝΔ Α.Σαμαρά!

«Η ΝΔ έχει ηγέτη, είναι πρωθυπουργός της χώρας. Θεωρώ  ότι η δημοκρατική παράταξη δεν εκφράζεται από το σημερινό ΠΑΣΟΚ, επομένως πρέπει να βρεθεί μία ηγετική φυσιογνωμία η οποία θα ενώσει…, γιατί η δημοκρατική παράταξη δεν είναι 12%, αλλά η μισή χώρα» πρόσθεσε, κάνοντας μάλιστα λόγο για “θανάσιμο κίνδυνο” .

«Αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις που υπάρχουν στη βουλή και πλησιάζουν το 40% των βουλευτών είναι δυνάμεις αντικοινοβουλευτικές. Το διακηρύττουν επίσημα. Έχουμε θανάσιμο κίνδυνο», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος τάχθηκε κατά των απολύσεων στο δημόσιο καθώς όπως ανέφερε θα δημιουργήσουν κοινωνικό πρόβλημα, λέγοντας ότι μπορούν να απολυθούν εκείνοι που βρίσκονται σε «ευκαιριακές» θέσεις με «πελατειακές σχέσεις».

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ε.Βενιζέλο, αφού ακόμη ένας φανατικός του κόμματος του γυρίζει ανοιχτά την πλάτη!