Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΖΩΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

Το μοιράστηκε μαζί μας το astrotravellive.blogspot.com ..... Ευχαριστούμε πολύ
τα σύμβολα των δώδεκα ζωδίων
Κριός: Ένα σύμβολο ασυγκράτητης ενεργητικότητας, αγάπης της δράσης για τη δράση που αντιδρά
πολλές φορές ασυνείδητα, θαρραλέο και με τάσεις για αρχηγεία και επικράτηση, συνδέεται με την αρχή της δυναμικής ενέργειας.

Ταύρος: Σύμβολο σταθερότητας, αξιοπιστίας, πρακτικότητας, υπομονής και επιμονής, μπορεί όμως και να παρουσιάζει τάσεις περιορισμένης πνευματικής προσαρμογής, ενδιαφέροντος και ικανοτήτων λόγω συντηρητικών τάσεων.

Δίδυμοι: Σύμβολο ευκινησίας, ευστροφίας και προσαρμοστικότητας, είναι συνδεδεμένο με την αρχή της επικοινωνίας και είναι ειδικά συνδυασμένο με την πνευματική ευφυΐα.

Καρκίνος: Σύμβολο της ευαισθησίας, επιφυλακτικότητας, συνοχής, συνδέεται με την αρχή της προστασίας και θρέψης. Το σύμβολο αυτό συνδέεται με μητρικές και οικιακές ιδιότητες.

Λέων: Σύμβολο της ελεγχόμενης ενέργειας, που χρησιμοποιείται μεθοδικά, της οργανωτικής ικανότητας και της φυσικής παρορμήσεως για εξουσία.

Παρθένος: Σύμβολο της τελειοθηρίας, που κατορθώνεται μέσω προσοχής στη λεπτομέρεια, συνδέεται με την αρχή της διακριτικότητας.

Ζυγός: Είναι το σύμβολο ισορροπίας. Έχει ένα αρκετά αρμονικό τρόπο ζωής και έχει ανεπτυγμένο το ένστικτο προσαρμογής στο περιβάλλον.

Σκορπιός: έντονα συναισθηματικός άνθρωπος, υπερευαίσθητος στις αντιδράσεις του καθενός και του καθετί, αλλά πολύ λεπτολόγος.

Τοξότης: Σύμβολο επεκτατικότητας, έχει επιθυμία για έρευνα, εκφράζεται με γενναιοδωρία, αγάπη για περιπέτεια και ριψοκίνδυνες τάσεις.

Αιγόκερως: Σύμβολο της σταθερότητας, υπερβολικά φιλόδοξος.

Υδροχόος: Σύμβολο της φιλανθρωπίας και της ανεξαρτησίας που εκφράζεται μέσω της αμεροληψίας. Συνδέεται επίσης με την αρχή της προόδου μέσω πειραμάτων.

Ιχθείς: Σύμβολο της αλλαγής. Εξαρτώνται απόλυτα από τη βοήθεια άλλων για ό,τι αφορά τον εαυτό τους.