Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Περιπέτεια για έναν Γερμανό που ζει στον Μακρύγιαλο όταν πήγε στο νοσοκομείο Κατερίνης με καρφίτσα στο πέλμα

ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ

Ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα πρόσφατα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, οι παθόντες του οποίου στράφηκαν προς το Ο.Β. για να γνωστοποιήσουν στους συμπολίτες τους το είδος της μεταχείρισης που είχαν. Παράλληλα, θέλουν να ευχαριστήσουν και την χειρούργο που έδωσε τελικά λύση στο πρόβλημά τους, έξω από τα όρια του νομού Πιερίας, στο νοσοκομείο Γ.Παπανικολάου.

Η περιπέτεια για ένα ζευγάρι που διαμένει τα καλοκαίρια στον Μακρύγιαλο άρχισε όταν ο σύζυγος, γερμανός παντρεμένος με ελληνίδα, πάτησε μια καρφίτσα η οποία έμεινε στο πέλμα του. Όπως ήταν φυσικό ανησύχησαν και πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο. Από τα επείγοντα, αφού βγήκε η ακτινογραφία και φάνηκε το σημείο που ήταν η καρφίτσα έπρεπε να βγει.

Όμως το ζευγάρι σημειώνει ότι αντιμετώπισε αδιαφορία, με τον γιατρό να τους λέει ότι δεν μπορούσε να βγάλει την καρφίτσα και ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό καθώς δεν θα προχωρούσε μέσα στο σώμα του άντρα, αλλά θα σταματούσε σε κάποιο κόκκαλο. Λόγω των παραπάνω, η περίπτωση έπρεπε να αντιμετωπιστεί αφού πρώτα έκλειναν ραντεβού.



Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

dionolympos.blogspot.gr