Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Τράτζικ!!! Ενώ το πετρέλαιο κίνησης και η άρδευση έχουν ξεφύγ!!!

...κάποιοι επιμένουν να μας δουλεύουν για περιθώρια ανάπτυξης της Ελλάδος και να μας  χρυσώνουν το χάπι, με πρωτογενή αγροτική  ανάπτυξη και άλλες τέτοιες φανφάρες...
Διαβάστε τι λέει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος για ΦΠΑ, ανάπτυξη, Ευροζώνη
Μ.Χαρακόπουλος: Έτοιμο το ΥπΑΑΤ για την επιστροφή του φόρου πετρελαίου

Είμαστε σχεδόν ελλειμματικοί σε όλα, καθώς αναγκαζόμαστε να εισάγουμε το 80% του μοσχαρίσιου και το 65% του χοιρινού κρέατος που καταναλώνουμε, τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, τονίζοντας ότι αν η χώρα μας έβγαινε εκτός Ευρωζώνης «θα μπαίναμε σε νέες περιπέτειες».

Αναφερόμενος στην επιστροφή φόρου πετρελαίου για το 2011, είπε ότι θα γίνε, αλλά αυτό έχει να κάνει με τα ταμειακά διαθέσιμα. Το υπουργείο όπως είπε, είναι έτοιμο.

Επίσης ο κ. Χαρακόπουλος υπογράμμισε ότι τα 2,3 δισ. ευρώ που λαμβάνει η χώρα μας ως άμεσες επιδοτήσεις ετησίως, τα δίνουμε στις βόρειες χώρες για να εισάγουμε ζωοκομικά προϊόντα.

Ο αναπληρωτής υπουργός δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει περιθώρια ανάπτυξης και ένα από αυτά είναι ο πρωτογενής παραγωγικός τομέας, καθώς είναι μία κατ΄ εξοχήν αγροτική χώρα, που έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να παράσχει προϊόντα υψηλής ποιότητας.

http://www.agrotypos.gr/index.asp?mod=articles&id=74427