Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Αύγουστος 2012: Ταξιδέψτε στην «αληθινή» Ελλάδα!

Μας το έστειλε το Visit Greece..... Ευχαριστούμε πολύ
Αύγουστος 2012: Ταξιδέψτε στην «αληθινή» Ελλάδα! 


Ο Αύγουστος σηματοδοτεί το αποκορύφωμα του ελληνικού καλοκαιριού. Με έντονο γιορτινό άρωμα και «προίκα», εκεί στα τελειώματά του, το πιο όμορφο φεγγάρι της χρονιάς προσφέρεται για δυνατές
συγκινήσεις και ατέλειωτες περιπλανήσεις.
Ξεκινήστε τη δραστήρια μέρα σας, παίρνοντας τις απαραίτητες δυνάμεις με ένα γνήσιοελληνικό πρωινό, απολαμβάνοντας  τους μικρούς γαστρονομικούς θησαυρούς  και την γευστική ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων.
Εξερευνείστε την Τήνο∙ το γοητευτικό κυκλαδονήσι και ένα από τα μεγαλύτερα θρησκευτικά κέντρα της Ελλάδας. Κολυμπήστε στις υπέροχες παραλίες της∙ περιπλανηθείτε στην όμορφη Χώρα αλλά και τους δεκάδες παραδοσιακούς οικισμούς, που μοιάζουν με σκηνικά παραμυθιού διάσπαρτα σ’ όλο το νησί. Εδώ, τονΔεκαπενταύγουστο, τιμάται με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Κοίμηση της Θεοτόκου.
Το «Πάσχα του καλοκαιριού», όπως ονομάζει ο λαός μας τον Δεκαπενταύγουστο, γιορτάζεται σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Αναρίθμητα προσκυνήματα της Παναγιάςσυγκεντρώνουν χιλιάδες πιστούς για να πανηγυρίσουν τη σημαντική αυτή μέρα της Ορθοδοξίας. Παραδοσιακά τραγούδια και χοροί δίνουν τον τόνο∙ νόστιμοι  μεζέδες και άφθονο κρασί απογειώνουν το κέφι και το γλέντι ξεκινάει…
Στην Ελλάδα, όμως, το καλοκαίρι δεν σταματά. Πατήστε εδώ, πάρτε μέρος στονδιαγωνισμό και κερδίστε δωρεάν διακοπές!
Η αληθινή Ελλάδα σας περιμένει. 
Η ομάδα του Visit Greece


Πείτε «καλημέρα» με ένα ελληνικό πρωινό!



Ξεκινήστε τη μέρα σας απολαμβάνοντας τη γευστική εμπειρία ενός γνήσιου ελληνικού πρωινού. Αγνές πρώτες ύλες∙ απλοί συνδυασμοί τροφών που κλείνουν όμως μέσα τους όλη την πολιτισμική ταυτότητα και τον μύθο της τοπικής ελληνικής κουζίνας∙ αρώματα και γεύσεις που θα συντροφεύσουν τις διακοπές σας στην Ελλάδα.
Απολαύστε το... 


Η Τήνος της ομορφιάς και της παράδοσης

Πασίγνωστη ως επίκεντρο του εορτασμού της Κοίμησης της Θεοτόκου, η Τήνος είναι πανέμορφη χάρη στα παραδοσιακά της χωριά, τον αρχαιολογικό, ιστορικό και πολιτιστικό της πλούτο, τις υπέροχες παραλίες της, τη λαχταριστή τοπική της κουζίνα. Για αξέχαστες διακοπές…
Επισκεφτείτε την...

Κερδίστε "αληθινές διακοπές"

Δημιουργήστε ένα φωτογραφικό άλμπουμ στη σελίδα του Visit Greece στο Facebook και δήλωστε τη συμμετοχή σας για να κερδίσετε "αληθινές διακοπές" στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός διεξάγεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και περιλαμβάνει για τους τυχερούς νικητές πακέτα διακοπών με αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή δυο ατόμων σ' ένα μοναδικό ελληνικό προορισμό !
Επισκεφτείτε τη σελίδα μας έως τις 27 Αυγούστου και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς!
Παίξτε και κερδίστε εδώ... 

Το Visit Greece στο Pinterest

O Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) αξιοποιεί τη δύναμη των κοινωνικών μέσων δικτύωσης με στόχο να επικοινωνεί και να μοιράζεται χρήσιμες ταξιδιωτικές πληροφορίες και tips για την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήσαμε την επίσημη σελίδα του Visit Greece στο Pinterest! Κάντε "Pin" τις ομορφιές της Ελλάδας, τους αγαπημένους σας ελληνικούς προορισμούς, τα ελληνικά προϊόντα και την μοναδική ελληνική γαστρονομία. Στη σελίδα του Visit Greece, θα βρείτε μικρά μυστικά που θα κάνουν την ταξιδιωτική σας εμπειρία αξέχαστη!


Οι Παναγίες του Δεκαπενταύγουστου



Στις 15 Αυγούστου - στο ύστατο "χαίρε" του καλοκαιριού- και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, δοξάζεται με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη η Κοίμηση της Θεοτόκου. Χιλιάδες πιστοί αλλά και ξενιτεμένοι επιστρέφουν στη γενέθλια γη για να "πανηγυρίσουν" την ξεχωριστή αυτή μέρα, που πλαισιώνεται με εορταστικές εκδηλώσεις και γνήσιο ελληνικό γλέντι. Προσκυνήστε στη Χάρη της...


Η «αληθινή Ελλάδα» της Britta

Η φίλη μας η Britta από τη Γερμανία μας αποκαλύπτει γιατί επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μοιράζεται μαζί μας τις υπέροχες εμπειρίες, τη φιλική ατμόσφαιρα και τη φιλοξενία που απόλαυσε στην Ύδρα.
Δείτε περισσότερα εδώ!