Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΕΓΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Ο Κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Μας το έστειλε ο Κωνσταντίνος Προδρόμου..... Ευχαριστούμε πολύ


Μήνυση για το αδίκημα της Συκοφαντικής  Δυσφήμισης δια του τύπου κατ’ εξακολούθηση υπέβαλε κατά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ κατοίκου Σβορώνου Κατερίνης, υπέβαλε ο Κωνσταντίνος Προδρόμου στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο Τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος του  Α.Τ . Κατερίνης, ζητώντας την άσκηση ποινικής δίωξης ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και την παραδειγματική τιμωρία του  δηλώνοντας παράλληλα παράσταση πολιτικής αγωγής για την αδίκως προκληθείσα ηθική βλάβη του.
Ο Κ. Προδρόμου συνοδευόμενος από τον Δικηγόρο Β ΝΟΥΛΕΖΑ καταμήνυσε τον Γ.ΛΑΖΑΡΙΔΗ, για  αναληθές  και άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα που ανήρτησε αυτός  σε  ιστότοπο τού Ν.Πιερίας , με το  οποίο ανυπόστατο και ανακριβές κείμενο ανέφερε ότι δήθεν  μετά την λήξη της θητείας του ως πρόεδρος της Νομαρχ. Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Ν.Πιερίας κατά την περίοδο 2006- 2010 δεν παρέδωσε κινητά πράγματα και βιβλία σε εκείνους που τον διαδέχτηκαν , που όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα , διότι ο εξοπλισμός (Γραφεία, Ηλεκτρονικούς υπολογιστές κλπ) είχε αποκτηθεί εξολοκλήρου με δικά του χρήματα  για τα οποία διαθέτει  άλλωστε νόμιμα παραστατικά που διαψεύδουν αυτούς τους ισχυρισμούς, ενώ τα βιβλία του κόμματος τα παρέδωσε στην επόμενη διοίκηση του κόμματος με τον προσήκοντα τρόπο. 
Ο κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ εμφανώς  αγανακτισμένος  από την σε βάρος του αήθη ενέργεια, προτίθεται επιπλέον να καταφύγει στα αστικά δικαστήρια  κατά του εγκαλούμενου για την χρηματική ικανοποίηση της ηθικής βλάβης του, όπως δήλωσε  ο πληρεξούσιος συνήγορός  του.
Κατερίνη 01.06.2012