Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

Μας το έστειλε η Focus Web TV..... Ευχαριστούμε πολύ

Εκπομπή με τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη ,Μαρία Ρεπούση ,Χαρά Καφαντάρη και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

Άδωνις Γεωργιάδης από τη Ν.Δ ,Μαρία Ρεπούση από την ΔΗΜ.ΑΡ. , Χαρά Καφαντάρη από
τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑ.ΣΟ.Κ, συζητούν με το ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και την Ειρήνη Νικολοπούλου τις εξελίξεις για την κρίση χρέους στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη , για το πρόγραμμα των Κομμάτων ενόψει των εκλογών , το πρόβλημα με την έλλειψη φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς ,το μνημόνιο και τις μετεκλογικές συνεργασίες. 
 Ο Άδωνις Γεωργιάδης  ζήτησε από τον  Ελληνικό λαό να πάρει  μια καθαρή απόφαση και να ξέρει ότι : «Αν ψηφίσει Τσίπρα σημαίνει Ευρώπη bye-bye.Αν ψηφίσει Ν.Δ θα γίνει μια φιλοευρωπαϊκή Κυβέρνηση, όπου η Ελλάδα θα μείνει στην Ευρώπη και μέσα στο πλαίσιο της Ευρώπης θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τους όρους».
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος  προέβη σε μια σκληρή δήλωση. Είπε επι λέξη:  «Ο κύριος Σαμαράς από την ημέρα που έγινε αρχηγός μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει σε κωλοτούμπες τον Γιάννη Μελισσανίδη»,ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ «θα ήταν ευτυχισμένοι αν η 17η Ιουνίου ήταν η τελευταία μέρα του χρόνου».
Η  Μαρία Ρεπούση  επιτέθηκε εναντίον του ΣΥ.ΡΙΖ.Α λέγοντας ότι  «Υπάρχουν όψεις της πολιτικής πρότασης του  ΣΥ.ΡΙΖ.Α που θεωρούμε ότι είναι πολύ επικίνδυνες για το μέλλον του τόπου. Πιστεύω ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν θέλει να κυβερνήσει».
Και η Χαρά Καφαντάρη  επεσήμανε ότι «Η πολιτική του μνημονίου μας οδηγεί εκτός ευρώ. Αν βγούμε πρώτο κόμμα θα απευθύνουμε κάλεσμα στις αριστερές δυνάμεις. Η πρώτη μας κίνηση είναι ακύρωση του εφαρμοστικού νόμου».


Δείτε αποσπάσματα της εκπομπής Βλέμμα στο Μέλλον πατώντας


                        MELLON 5-6-2012 EK 38.PNG
                             
                                Focus Web TV
                        Λεωφ. Ιωνίας 35 & Αθ. Αλεπού 14
                               Αχαρναί Αττικής ΤΚ 136 73
                      ΤΗΛ 210 28.36.758   FAX 210 28.11.886
                             email :  info@focuswebtv.gr
                               url  : www.focuswebtv.gr