Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 24χρονος(βίντεο)

Χειροκροτήματα και επευφημίες από φίλους και κατοίκους της Παιανίας
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ο 24χρονος ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Αλβανό ληστή που εισέβαλε μαζί με έναν
ακόμη ομοεθνή του στο σπίτι του στην Παιανία.

Ο νεαρός θα πρέπει να εμφανίζεται κάθε δεκαπενθήμερο στο ΑΤ της περιοχής του, ενώ η δίκη του θα γίνει σε περίπου δύο χρόνια.

Ο δικηγόρος του 24χρονου μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι ο εισαγγελέας και ανακριτής είδαν το ήθος του, είδαν ότι ο πελάτης του δεν είναι επικίνδυνος και εξέτασαν τα ελαφρυντικά της υπόθεσης προκειμένου να καταλήξουν σε αυτή την απόφαση.

Φίλοι του 24χρονου και κάτοικοι της Παιανίας που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης.

Πάντως, ελέύθερος αφέθηκε την Παρασκευή και ο 49χρονος εργολάβος που τον περασμένο μήνα συνελήφθη για την δολοφονία 39χρονου Ρουμάνου, την ώρα που ο δεύτερος προσπαθούσε να κλέψει υλικά από αποθήκη στη Λακωνία (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέας είχε ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχής στον 24χρονο φοιτητής Ιατρικής. Ο δικηγόρος του 24χρονου μιλώντας νωρίτερα την Παρασκευή στους δημοσιογράφους είπε ότι ουσιαστικά αυτή η κατηγορία επισείει ποινή από 1 έως 5 έτη και αν συνυπολογιστεί και το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, τότε ίσως ο πελάτης του να μην φυλακιστεί. Είπε επίσης ότι ο νεαρός είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εξήγησε στον εισαγγελέα πως ό,τι έκανε, το έκανε σε κατάσταση πανικού.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Η συνέχεια και περισσότερα εδώ

http://www.protothema.gr/