Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Δελτίο τύπου ιστοσελίδας lifezone

Μας το έστειλε Το lifezone ..... Ευχαριστούμε πολύ

Δελτίο τύπου     
9/5/12
Πόσες θερμίδες καίμε όταν είμαστε συνοδηγοί σε αυτοκίνητο; Γνωρίζετε ότι τα φιστίκια μας
προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία; Μπορούμε να ελέγξουμε τα όνειρα μας; Μπορούμε να αλλάξουμε τοσωματότυπο μας; Ποιες είναι οι καλύτερες ασκήσεις γιόγκα κατά του στρες; Ποιο είναι σύμφωνα με νέα έρευνα το «κλειδί» της μακροζωίας; Ποια είναι τα κορυφαία ελιξίρια ευεξίας; Που βρίσκεται τελικά το σημείο G; Πως θα καθαρίσω οικολογικά την κουζίνα κερδίζοντας χρήματα και ενέργεια;
 

Το νέο ιατρικό εναλλακτικό site lifezone.gr δημιουργήθηκε για να ενημερώνει υπεύθυνα και αξιόπιστα σε καθημερινή βάση για όλα τα θέματα που αφορούν τη ζωή μας.  Στόχος μας είναι, όχι μόνο να βοηθήσουμε στην πληρέστερη ενημέρωση του κοινού σε θέματα  υγείας, οικολογίας και διατροφής, αλλά και για να νοιώθουμε όλοι καλύτερα, γεμάτοι ζωντάνια, ενέργεια και ευεξία.
Στο lifezone.gr θα βρείτε επίσης προτάσεις για ταξίδια σε μαγευτικούς προορισμούς, ιδέες για χαλάρωση, φυσικές θεραπείες που εμπιστεύονται οι γιατροί και μυστικά που εφαρμόζουν οι διάσημοι, αλλά και οι ειδικοί στη ζωή τους. Προτάσεις που αξίζει να υιοθετήσουμε για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Το lifezone.gr δίνει επίσης τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να στείλουν τις ερωτήσεις τους για να λάβουν άμεσα αξιόπιστες απαντήσεις από επιστήμονες. 
ΥΓ  Ελπίζουμε να «αγκαλιάσετε» τη νέα αυτή προσπάθεια και να μας ακολουθήσετε σε ένα νέο τρόπο ζωής. Θα ήταν χαρά μας, αν επιθυμείτε, να αναδημοσιεύετε θέματα από το lifezone.
Επισκεφτείτε μας στη διεύθυνση www.lifezone.gr
Με εκτίμηση
lifezone