Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η μόνη ελπίδα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-Εμπρός για την Κυβέρνηση της Αριστεράς

Μας το έστειλε το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.... Ευχαριστούμε πολύ

Μετά το βράδυ της 6ης Μαή, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία γύρισαν την πλάτη τους στα μνημόνια και τους πολιτικούς του εκφραστές.

Ο λαός μίλησε και απέδειξε πως δεν τρομοκρατείται απέναντι στα εκβιαστικά διλήμματα που έθεσαν προεκλογικά και συνεχίζουν να θέτουν μέχρι και σήμερα τα κόμματα του μνημονίου και οι σύμμαχοι τους.

Η Αριστερά αναδεικνύεται στη μόνη ικανή πολιτική δύναμη που μπορεί να ανατρέψει τις καταστροφικές πολιτικές του κεφαλαίου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η κυβέρνηση της Αριστεράς με το πρόγραμμα της και τους αγώνες του λαού μας είναι η μόνη λύση.

Ο δικομματισμός κατέρευσε, η Νέα Δημοκαρτία και το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία και το λαό.

Η Νεολαία Συνασπιμού θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για να καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους την πολιτική που χάραξε και χαράζει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια με τα κινήματα, τον κόσμο της εργασίας και τη νεολαίας.

Καλούμε τους νέους ανθρώπους να πρωτοστατήσουν μέσα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο σπουδών να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να στηρίξουν την αριστέρα, να συμμετάσχουν στις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη νίκη!

Το Γραφείο Τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού