Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ν.Δ. Γιώργος Παπαστεργίου. Δε συμμετέχω σ’ αυτό το Πολιτικό σκηνικό! Οι υποψήφιοι του νομού Πιερίας


Δήλωση του πρώην Νομάρχη Πιερίας, για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του
να μη συμμετέχει στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές.
Δώδεκα χρόνια στη θέση ευθύνης του αιρετού Νομάρχη Πιερίας έμαθα να σχεδιάζω, να υλοποιώ και να λογοδοτώ για τα αποτελέσματα του έργου μου.
Μοναδικός γνώμονας της πολιτικής μου συμμετοχής ήταν και είναι το τοπικό συμφέρον και το αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μου.
Επιθυμώ να συνεχίσω την πολιτική μου προσφορά. Σήμερα, όμως οι συνθήκες που επικρατούν τόσο στην εθνική πολιτική κονίστρα, όσο και στο τοπικό πολιτικό σκηνικό δεν μου επιτρέπουν να αποτελέσω μέρος του. Διότι γνωρίζω ότι έτσι δεν θα ήμουν χρήσιμος για τον τόπο.
Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου που με παρακίνησαν να θέσω υποψηφιότητα στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.
Δηλώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι ενεργός πολίτης, όπως δεσμεύτηκα μετά τη λήξη της Νομαρχιακής μου θητείας, πάντα μέσα από τις τάξεις του κόμματός μου, της Νέας Δημοκρατίας.
Γιώργος Παπαστεργίου
Να υπενθυμίσουμε ότι  υποψήφιοι βουλευτές με τη λίστα της ΝΔ Πιερίας που κατέθεσαν χθες τις υποψηφιότητές τους στα γραφεία της ΝΟΔΕ είναι οι: Άννα Μάνη, Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, Ανέστης Ίνεγλης, Ξενοφών Μπαραλιάκος, Δημήτριος Μπέης Ανατολή Κωνσταντινίδου, Βασίλειος Τουλίκας και Δημήτριος Χριστογιάννης (Ο Κωνσταντίνος Κουκοδήμος ως εν ενεργεία βουλευτής δεν απαιτείται να καταθέσει αίτηση).
mixelakis Ν.Δ. Γιώργος Παπαστεργίου. Δε συμμετέχω σ αυτό το Πολιτικό σκηνικό! Οι υποψήφιοι του νομού Πιερίας
Επίσης ο Εκπρόσωπος  Τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης, θα επισκεφθεί την Κατερίνη την Κυριακή.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης.
Κυριακή 18 Μαρτίου 2012
10:15 Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας .
11:15 Συνεδρίαση Διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας
12:30 Ανοιχτή ομιλία εκπροσώπου Τύπου Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Μιχελάκη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας.