Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Συγκινητικές φωτογραφίες: Κήδεψαν το αγγελούδι τους ντυμένοι Μίκυ Μάους


Το γύρο του κόσμου κάνουν σήμερα οι συγκινητικές φωτογραφίες της κηδείας ενός μωρού 9 μηνών που έφυγε από τη ζωή.

Η οικογένεια του μικρού Bailey Massey συνόδευσε το αγγελούδι στην τελευταία του κατοικία, φορώντας τις στολές των αγαπημένων του κινουμένων σχεδίων, ένα από τα λίγα πράγματα που τον έκαναν να γελάει.


Ο Bailey έπασχε από μια σπάνια ασθένεια στο συκώτι και έχασε τη μάχη μετά από 3 αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις.


Ντυμένοι Μίκυ και Μίνι Μάους, Ντόναλτ και Νταίζη Ντακ οι γονείς και οι παππούδες του παιδιού περπατούν από το σπίτι τους στο Bolton-on-Dearne της Βρετανίας προς στην εκκλησία και ολόκληρο το χωριό ακολουθεί για την νεκρώσιμη λειτουργία.

Ο παππούς του Bailey, Ian Taylor περπατάει μόνος του μπροστά ντυμένος Μίκυ Μάους, και αργότερα θα σηκώσει μόνος το μικρό φέρετρο του εγγονού του.

Η ιδέα για τα κουστούμια ανήκει στην 24χρονη μητέρα Lindsay, που λέει ότι η ζωή του γιου της ήταν τόσο σύντομη που πέρασε τους περισσότερους μήνες στο νοσοκομείο. «Κάθε μέρα πριν τις τυπικές εξετάσεις του, βλέπαμε μαζί κινούμενα σχέδια και γελούσαμε», θυμάται.

Το μόνο που εύχονται πια οι γονείς, Lindsay και Simon, είναι να πείσουν περισσότερους ανθρώπους να γίνουν δωρητές οργάνων, για να μη χάνονται ζωές όσο περιμένουν να βρεθεί συμβατός δότης.





Super Comments


Πηγή: http://www.supercomments.gr/2012/02/blog-post_8106.html#ixzz1lJniGKm6