Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Δεν πίστευε στα μάτια της...

Ζάπινγκ έκανε μία έφηβη στη Γερμανία και ξαφνικά έμεινε αποσβολωμένη να παρακολουθεί σκηνές απείρου κάλλους... Η μητέρα της - μέσα σε σιδερένιο κλουβί - φορούσε ζαρτιέρες και καλτσοδέτες και ο πατέρας της με

στολή Μπάτμαν κρατούσε ένα σεξουαλικό βοήθημα. Οι σκηνέςεκτυλίσσονταν σ' ένα σεξ κλαμπ. 
Το κορίτσι έπαθε...
σοκ και οι γονείς αποφάσισαν να μηνύσουν το γερμανικό κανάλι για τη ζημιά που υπέστησαν, δηλαδή συναισθηματική ταραχή της κόρης τους. «Αντιλαμβάνομαι τα αισθήματασας και δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σας» ανέφερε ο δικαστής που επιδίκασε την υπόθεση στο Μόναχο. Αλλά δεν τους δικαίωσε με μεγάλη χρηματική αποζημίωση, καθώς, όπως τους είπε, πήγαν εθελοντικά στο κλαμπ και η μαγνητοσκόπηση γινόταν εν γνώσει τους. 
Το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι πίστευε πως δεν φαίνονταν τα πρόσωπά τους στην τηλεόραση. Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού παραδέχτηκαν πως υπήρχε αυτή η ρήτρα, αλλά είχαν ξεχάσει να το εφαρμόσουν στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Αν ήθελε να συνεχίσει την υπόθεση στο Ανώτερο Δικαστήριο, το ζευγάρι θα έπρεπε να φέρει την κόρη του να καταθέσει. Ο δικαστής ανέφερε ότι η υπόθεση ήταν απλώς ντροπιαστική. Οι δύο γονείς δεν θέλησαν να βάλουν το παιδί τους σε μεγαλύτερη δοκιμασία έτσι αποδέχθηκαν μία μικρή αποζημίωση για την... αποτυχημένη εμφάνισή τους στο πρόγραμμα - από 180 ευρώ περίπου ο καθένας - και τα δικαστικά έξοδα.




http://stoklari.blogspot.com/2012/02/blog-post_495.html#ixzz1mfcMZXWt