Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Η Πρωτοψάλτη μιλά έξω από τα δόντια


Τα γιατί της προς τους Γιώργο Παπανδρέου και Κώστα Καραμανλή εκφράζει η Άλκηστις Πρωτοψαλτη.
Σε συνέντευξή της η μοναδική ερμηνεύτρια αναφέρεται στην πολιτική κατάσταση της
χώρας επιρρίπτοντας ευθύνες στους δύο πρώην πρωθυπουργός της χώρας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο λαός. «Γιατί μας κορόιδευε, λέγοντας ότι «λεφτά υπάρχουν»; Σημειώνει αναφερόμενη στο Γιώργο Παπανδρέου, ενώ ρωτάει τον Κώστα Καραμανλή «Γιατί δεν μας ενημέρωσε για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας αλλά μας καθησύχαζε ότι όλα ήταν καλά»;
Η κ. Πρωτοψάλτη τονίζει παράλληλα στη συνέντευξή της στο aixmi.gr ότι «μέρος της ευθύνης για τη σημερινή κατάντια έχουμε και εμείς ως πολίτες. Οι πολιτικοί δεν είναι παρά κάποιοι από εμάς που τους αναθέτουμε τη διαχείριση των πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών ζητημάτων μας. Και υποτίθεται ότι επιλέγουμε ανθρώπους με όραμα, αρχές και αξίες για να ηγούνται της κοινωνίας μας, της χώρας μας. Βολευτήκαμε με αυτούς που μας τα έλεγαν ωραία, χωρίς να λένε τίποτα, με αυτούς που μας υπόσχονταν τα πάντα χωρίς στην πραγματικότητα να δίνουν τίποτα».
Όσο για το τι θα ψηφίσει η ίδια στις επόμενες εκλογές τονίζει ότι αναζητά «έναν άνθρωπο με όραμα και αξίες, με διάθεση αυτοθυσίας και προσφοράς. Που δε θα φοβάται να τραβά μπροστά και δε θα στέκεται δειλός , μοιραίος και άβουλος μπροστά στις εξελίξεις. Ας ελπίσουμε ότι η κρίση θα αναδείξει έναν τέτοιο πολιτικό.»