Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στη Ντόρα

REPORTER

Με… αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επιθέσεις κατά πολιτικών προσώπων σε δημόσιους χώρους. Μετά τις έντονες αποδοκιμασίες κατά του Κάρολου Παπούλια αλλά και άλλων πολιτικών, στον
πρόσφατο εορτασμό της τελετής Αγιασμού των Υδάτων, και την προχθεσινή επίθεση με γιαούρτια και αβγά κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι έπιναν το ποτό τους σε μπαρ, συζητώντας για τις εσωκομματικές εξελίξεις, απόψε ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη εκείνη που «μπήκε στο μάτι» κουκουλοφόρων.

Στην περιοχή του Ηρακλείου λοιπόν, και σε εστιατόριο στο οποίο έτρωγε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, νεαροί οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, και κρατούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα, εμφανίστηκαν λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ και άρχισαν να εκσφενδονίζουν αντικείμενα, με στόχο την παρέα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Όπως μεταδίδει το «cretalive.gr», ούτε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αλλά ούτε και κάποιος άλλος από τους θαμώνες τραυματίστηκαν, το μαγαζί ωστόσο υπέστη σοβαρές ζημιές, και οι τζαμαρίες του έσπασαν. Οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν στη συνέχεια, τρέχοντας, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες.


http://www.statesmen.gr/