Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΟΠΑΠ: Μοιράζουν λεφτά από το παράθυρο!


ΟΠΑΠ: Μοιράζουν λεφτά από το παράθυρο!
Βοά η πιάτσα για νέες εκδοτικές προσπάθειες που αναπτύσσονται στη λεωφόρο Κηφισού. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον ΟΠΑΠ να πριμοδοτεί έκδοση εφημερίδας με στόχο τη διανομή στα πρακτορεία και όχι μόνο με ένα και μόνο στόχο:
να εξυπηρετηθούν φίλοι και παράλληλα να πληγούν όσοι ασκούν έντονη κριτική στις πρακτικές της κυβέρνησης και των υπουργών που εμπλέκονται με τον οργανισμό. Η πριμοδότηση, μάλιστα, αφορά εταιρία που πριν από περίπου ένα χρόνο επιχείρησε να εκδώσει καθημερινό φύλλο, αλλά μπήκε μέσα με τα μπούνια. Αλλά φαίνεται ότι βρήκε την άκρη στον ΟΠΑΠ, αλλά κυρίως βρήκε το σωσίβιο για να περιορίσει τη δράση των αθλητικών εφημερίδων που κυκλοφορούν ήδη, αλλά αντιστέκονται στα μέτρα, τα οποία πλήττουν τη μεσαία ελληνική οικογένεια.

Τα ερωτήματα που γεννώνται είναι πολλά. Αφορούν και στον ΟΠΑΠ, αλλά και στην Ομοσπονδία των πρακτόρων, καθώς στελέχη από το τμήμα μάρκετινγκ του Οργανισμού υποστηρίζουν ότι ελέγχουν πλήρως την κατάσταση και μπορούν να περάσουν τη γραμμή που επιθυμούν. Μήπως θα έπρεπε να δώσουν απαντήσεις εάν οι συγκεκριμένες συνεργασίες έχουν δρομολογηθεί με συγκεκριμένες αποφάσεις του ΔΣ;

Μήπως θα έπρεπε να ενημερώσουν για το κόστος και για το πώς ανατέθηκε η δουλειά; Υπήρξε διαγωνισμός; Σε τι ποσοστό συμπράττει ο ΟΠΑΠ; Και τι κάνει η ΕΣΗΕΑ για συμφωνίες, οι οποίες ενδεχομένως να γίνονται κάτω από το τραπέζι; Ερωτήματα θέτουμε και περιμένουμε απαντήσεις.

http://www.kentrinews.gr/