Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Χατζηνικολάου: Alter τέλος- Κλείνει στον Αnt1 ή στον Αlpha

Χατζηνικολάου: Alter τέλος- Κλείνει στον Αnt1 ή στον Αlpha Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Νίκος Χατζηνικολάου έβαλε τέλος στο «κεφάλαιο Alter» λέγοντας πως έκλεισε οριστικά γι’ αυτόν.

Ο γνωστός και περιζήτητος δημοσιογράφος σε μήνυμά του στο
Twitter έγραψε: «Σε ποιο πράγμα να πάρω θέση; Για μένα η υπόθεση ALTER τελείωσε. Μετά τις γιορτές θα ψάξω για δουλειά στην τηλεόραση» δείχνοντας ότι θέλει ένα τέλος σε αυτό το κεφάλαιο.

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε αναφορά στους εργαζομένους του καναλιού γράφοντας ότι ήταν εκεί «γι’ αυτούς επί ένα χρόνο απλήρωτος».

Σχετικά τώρα με το που θα συνεχίσει την πετυχημένη του καριέρα ο καλύτερος άνκορμαν της ελληνικής τηλεόρασης δύο είναι τα σενάρια: το πρώτο να συνεχίσει στον Αντ1, που έχει κάνει και σχετικές συζητήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κατ΄ αρχήν συμφωνήσει με τον Θ. Κυριακού, χωρίς πάντως να έχουν πέσει υπογραφές.

Το δεύτερο σενάριο τον θέλει να ανεβαίνει στην Κάντζα, τώρα που το κανάλι ξαναπέρασε στα χέρια του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, παρά τους καλοθελητές που βάζουν εμπόδια, θα ήθελε να κάνει την επανεκκίνηση του Alpha, με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο τιμόνι των ειδήσεων…


http://www.kentrinews.gr/