Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Π. Δήμας στον Αν. Περιφερειάρχη Δ. Ψωμιάδη


Τον Χρυσό Ολυμπιονίκη και Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρο Δήμα, δέχθηκε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης, σήμερα
(χθες) Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 12 το μεσημέρι, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης συζήτησε με τον Ολυμπιονίκη καθώς και με τον Πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Άρσης Βαρών Μακεδονίας – Θράκης Δημήτρη Μαυροματίδη ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση, ζητήματα που απασχολούν τους παράγοντες και τους αθλητές της άρσης βαρών, για τις προσπάθειες που καταβάλλονται με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και τις δυσχέρειες που καλούνται να αντιμετωπίσουν λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης από την Πολιτεία.
«Ο αθλητισμός είναι η ψυχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Τα εξαιρετικά, φωτεινά παραδείγματα σαν τον Πύρρο Δήμα οφείλουμε να τα αφήνουμε να λάμπουν και να μεταδίδουν το φως, την πείρα και το ταλέντο τους στη νέα γενιά στηρίζοντας τον τιτάνιο αγώνα τους για τη συνέχιση των αθλητικών διακρίσεων που πάνε ψηλά την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες» τόνισε στο πλαίσιο της συνάντησης ο Αν. Περιφερειάρχης Δ. Ψωμιάδης.
Ο Δ. Ψωμιάδης δεσμεύθηκε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με επικεφαλής την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου θα στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτουν το Διεθνές Τουρνουά Άρσης Βαρών OlympusMeeting που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2012 στην Πιερία (Λιτόχωρο) με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών από όλο τον κόσμο.
Από την πλευρά τους, ο Πύρρος Δήμας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Άρσης Βαρών Μακεδονίας – Θράκης Δημήτρης Μαυροματίδης ευχαρίστησαν τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Διονύση Ψωμιάδη για τη θερμή υποδοχή και τη σταθερή στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προσπάθειές τους για την ανάδειξη και ανάπτυξη του αθλήματος της άρσης βαρών.