Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ντροπή! Σεβαστείτε την αγωνία των Ελλήνων!

Ένα 24ωρο με παλινωδίες και θέατρα…


Κανείς μας δεν τολμά να διανοηθεί ότι ο πρωθυπουργός δεν εννοούσε αυτά που είπε περί δημιουργίας κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής.

Κανένας μας δεν θέλει ούτε καν να φανταστεί ότι μπορεί και να
υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και προσωπικές επιδιώξεις μπροστά στην ισχυρή πιθανότητα μη επίτευξης συμφωνίας με άλλα κόμματα. Κανένας μας δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπεύθυνοι πολιτικοί όπως ο Ευ. Βενιζέλος, θα πάρουν την ευθύνη μιας κυβέρνησης μεταξύ ΠΑΣΟΚ και τρίτων περιθωριακών, που πιθανότατα θα εκληφθεί από την Ε.Ε. ως νέο αυτοκτονικό τρικ τύπου δημοψηφίσματος.

Κανένας, τέλος, δεν διανοείται ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα δώσει ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να γίνει κάτι προς τη σωστή κατεύθυνση, αν μπορεί να γίνει. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ότι αυτή τη στιγμή δεν αποκλείονται καθόλου τα προαναφερθέντα, τα οποία μας οδηγούν στη συναινετική καταστροφή και μόνο ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ.


Ενα 24ωρο μετά την προαναγγελία του Γιώργου Παπανδρέου ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, οι παλινωδίες και το θέατρο συνεχίζεται από όλες τις πλευρές. Εστω την ύστατη ώρα, είναι ανάγκη να σεβαστείτε την αγωνία των Ελλήνων! Είναι η ώρα να σταματήσουν τα επικίνδυνα παιχνίδια, την ώρα που σε ολόκληρη την Ευρώπη συζητείται ανοιχτά το ενδεχόμενο αποβολής της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ.

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=157225