Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Η ΝΔ διέγραψε τον Λυμπερόπουλο

14.10.2011ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

Στη διαγραφή του Θύμιου Λυμπερόπουλου από τη Νέα Δημοκρατία προχώρησε η Συγγρού, με τον Γιάννη Μιχελάκη να ανακοινώνει τη σχετική εξέλιξη, και να επισημαίνει ότι «ο Αντώνης Σαμαράς εννοεί όσα λέει», επικαλούμενος τις πρόσφατες δηλώσεις
του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο οποίος κράτησε σαφείς αποστάσεις από ακραίες συνδικαλιστικές συμπεριφορές. Ο Αντώνης Σαμαράς μάλιστα, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας, είχε προτρέψει όσους επιδίδονται σε τέτοιες συμπεριφορές «να μην ψηφίσουν» την Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Η ακραία ρητορική που είχε αναπτύξει το τελευταίο διάστημα ο Θύμιος Λυμπερόπουλος είχε προκαλέσει σφοδρή ενόχληση στη Συγγρού και στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο πρόεδρος του σωματείου των επαγγελματιών ιδιοκτητών ταξί, δεν είχε διστάσει να προχωρήσει ακόμη και σε απειλές ζωής, κατά πολιτικών και διοικητών οργανισμών.

Μέχρι και τη σημερινή διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, ο Θύμιος Λυμπερόπουλος ήταν αναπληρωτής Γραμματέας Μεταφορών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Συγγρού.

http://www.statesmen.gr