Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Φωτό Μου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το περασμένο σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του τρίτου γκρουπ του 29 Ετήσιου
Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Διαιτησίας που διοργάνωσε η ΟΔΚΕ με την συνεργασία της ΚΕΔ/ΕΟΚ. Το πρώτο γκρουπ πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 26-28/09 και το δεύτερο 28-30/09 στην Ερέτρια Ευβοίας .Στο τρίτο γκρουπ των Διαιτητών της Α1 φέτος υπήρχε και μια καινοτομία από την ΟΔΚΕ καθώς οι συμμετέχοντες επισκεφθήκαν και διανυκτερευσαν στην Μονή Ξενοφώντος του Αγίου Όρους ,ο Καθηγούμενος και οι μοναχοί της οποίας τους φιλοξένησαν με ιδιαίτερη θέρμη και καλοσύνη.
Οι αξιολογημένοι διαιτητές του Συνδέσμου Ταρενιδης Κωνσταντίνος στο 1ο γκρουπ , Ευφραιμιδης Σταύρος στο 2ο και Τανατζης Γιώργος – Παπαπέτρου Πέτρος και Ταρενιδης Σταύρος στο 3ο σημείωσαν 100% επιτυχία τόσο στις γραπτές εξετάσεις όσο και στο τεστ φυσικής κατάστασης ,αποδεικνύοντας το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο. Οι υποχρεώσεις τους βέβαια στα εθνικά πρωταθλήματα έχουν ήδη ξεκινήσει ,συμμετέχοντας σε σημαντικά παιχνίδια στην Α2 και Β’ Εθνική Ανδρών και Α1 Γυναικών καθώς και στο Κύπελλο ΕΟΚ .
ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Α2) ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΣΤ. – ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΣΤ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΕΚ (Α2) ΤΑΝΑΤΖΗΣ Γ. – ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΣΤ.
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΟΦΗ (Α2) ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΣΤ.
ΠΑΟΚ – ΙΚΑΡΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΟΚ ) ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ Π. – ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΣΤ.
ΠΑΟΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. (Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ) ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ Κ.
Στην εναρκτήρια για την  νέα αγωνιστική χρονιά μηνιαία συγκέντρωση του Συνδέσμου ,παρουσία όλων των μελών του Συνδέσμου ,πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από το προεδρείο σχετικά με τα πεπραγθεντα  στο Ετήσιο Σεμινάριο ,τις αλλαγές των κανονισμών καθώς και τις οδηγίες για την αυστηρότερη εφαρμογή του πειθαρχικού ελέγχου.
Ενημέρωση επίσης υπήρχε  αναφορικά με τα συνδικαλιστικά του χώρου μας από τον Επίτιμο Πρόεδρο και μέλος του Δ.Σ. της ΟΔΚΕ Πόδα Δημ. , με κυρίαρχο θέμα την επερχόμενη Γενική Συνέλευση της ΟΔΚΕ στις 05-11-11 στην Αθήνα .

ΓΚΡΟΥΠ Α1 - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

ΜΟΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ


ΓΚΡΟΥΠ Β'-Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ - ΕΡΕΤΡΙΑ

ΓΚΡΟΥΠ Α2 - ΕΡΕΤΡΙΑ