Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Άγριος καυγάς Ιωαννίδη και μητροπολίτη Δράμας


Μόνο στα… χέρια δεν ήρθαν ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης και ο μητροπολίτης Δράμας Παύλος που συνταξίδευαν την Κυριακή με την απογευματινή πτήση της Aegean από Θεσσαλονίκη
προς Αθήνα. Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, ο γαλάζιος βουλευτής απευθυνόμενος στον μητροπολίτη Δράμας και στον έτερο Μητροπολίτη Νεαπόλεως Βαρνάβα που ήταν στην ίδια πτήση… του είπε με δήθεν εμπιστευτικό ύφος: ” έμαθα, όπως μου είπε ο Άνθιμος, πως ο Τζέφρυ (σ.σ.: εννοούσε τον πρωθυπουργό της χώρας), πως είναι αλάδωτος και το θέμα θα το ερευνήσει ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.
Ο μητροπολίτης Δράμας ο οποίος δεν φημίζεται για τα φιλοπασοκικά του αισθήματα δεν άντεξε και σε έντονο ύφος του απάντησε: “είναι σοβαρά πράγματα αυτά που λές; Είδαμε και τους λαδωμένους πολιτικούς τι εγκλήματα έχουν κάνει σ΄ αυτή τη χώρα!”
Ο βουλευτής θίχτηκε από την παρατήρηση και με ιταμό ύφος του επιτέθηκε: “τι είσαι εσύ, κομματάρχης του Τζέφρυ;”.
Ο μητροπολίτης Δράμας όμως, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν, δεν είναι από τα… παιδιά που κάθονται σούζα μπροστά σε βουλευτές σαν τον Ιωαννίδη του έδωσε πληρωμένη απάντηση: “ποιος νομίζεις πως είσαι; Και δεν κατάλαβα; Γιατί πρέπει να συμφωνώ με τα όσα απαράδεκτα λες; Επειδή είσαι βουλευτής της ΝΔ;” αναρωτήθηκε με νόημα!
Στο σημείο αυτό παρενέβη ο μητροπολίτης Βαρνάβας και τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ιωαννίδης αντιλαμβανόμενος το φάουλ στο όποιο υπέπεσε μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο Ελ. Βενιζέλος προσπάθησε να μιλήσει στον μητροπολίτη Δράμας, πλην όμως ο Πόντιος στην καταγωγή ιεράρχης απαξίωσε να του μιλήσει!
Συμπερασματικά: κάποιος από τη ΝΔ πρέπει να μαζέψει τον Ιωαννίδη που εκθέτει με τέτοιες συμπεριφορές το κόμμα του και τον πρόεδρο, τον Αντώνη Σαμαρά. Τέλος θα πρέπει κάποιος να πει στον… πολλά βαρύ γαλάζιο βουλευτή πως μπορεί να διαφωνεί όσο θέλει με τον πρωθυπουργό και την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση! Είναι άλλο πράγμα όμως να αποκαλεί τον εκλεγμένο πρωθυπουργό …Τζέφρυ!
ΥΓ. Εννοείται πως ο βουλευτής Ιωαννίδης, που κατά τα άλλα κόπτεται για το δράμα που περνούν οι εργαζόμενοι, ταξίδευε πρώτη θέση!!!

http://www.kentrinews.gr/