Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ

Σε ένα όχι τόσο πρωτοφανές για το ενεργητικό του παραλήρημα θρασύτητας, ξετσιπωσιάς και λοιδωρίας προς τον Ελληνικό Λαό επεδόθη εχθές ο ουσιαστικός δικτάτορας – επιτετραμμένος Γ. Παπανδρέου, οχυρωμένος πίσω από στρατιά ΜΑΤ αμφίβολης
ταυτότητας και σε μία Θεσσαλονίκη ερειπωμένη και κατοχική.

Ουσιαστικά δήλωσε, όπως συνηθίζει στις τελευταίες εμφανίσεις του ότι σε πείσμα και πλήρη σύγκρουση με το σύνολο του Ελληνικού Λαού, ενάντια σε κάθε Συνταγματική επιβολή ή εξασφάλιση και ενάντια σε κάθε Νόμο και νομολογία περί Ανθρωπισμού, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και προστασίας των Λαών εντός των συνόρων τους, θα εξαρθρώσει κυριολεκτικά και θα εξαφανίσει την Ελλάδα, αφαιρώντας της κάθε έννοια Κρατικής και Δημόσιας υπόστασης ( και άρα και κάθε έννοια Ανεξαρτησίας, Αυτοδιάθεσης και Ελευθερίας ).

Επανέλαβε το «πάσει θυσία» το οποίο όμως δεν χωρεί εντός των Δημοκρατικών πλαισίων : δεν δικαιούται ούτε εξουσιοδοτείται ένας αιρετός υπηρέτης της Λαϊκής Εντολής να πάει ενάντια σε αυτήν αυτοβούλως ή κατ’ εντολή τρίτων αλλοδαπών ούτε δικαιοδοτείται να επιβληθεί στην Βούληση της πλειοψηφίας, όποια και αν είναι αυτή, εφ’ όσον έχουμε Δημοκρατία στην οποία ισχύει και ακολουθείται η Βούληση της πλειοψηφίας ασχέτως εκτιμήσεων και προτροπών. 

Πολλάκις έχει ειπωθεί και αποδειχθεί πώς ο συγκεκριμένος δικτάτορας ( με την πλήρη έννοια του ορισμού ) έλαβε εντολή – συμβόλαιο στις εκλογές να κάνει εντελώς αντίθετα πράγματα από αυτά τα οποία εφήρμοσε και εφαρμόζει. Δηλαδή, διάγει κατά παράβαση των βασικών αρχών της Δημοκρατίας και ο μόνος λόγος που δεν είναι ήδη έκπτωτος και με τον Νόμο ( όχι μόνο ουσιαστικά λόγω της αντίδρασης και στάσης του Ελληνικού Λαού ) είναι διότι επιμελώς η φάρα του ασχέτως κομματικής ταμπέλας εξάλειψε κάθε δυνατότητα θεσμικού εργαλείου ανακοπής και άρσης της εξουσίας του από οποιονδήποτε άλλο εκτός της κλίκας του. Και βεβαίως κλίκα του όπως όλοι μας γνωρίζουμε είναι όλα ανεξαιρέτως τα άτομα που επανδρώνουν κάθε θέση – εγγυητή της Δημοκρατίας ( π.χ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρόεδρος Βουλής, Αρχηγοί αντιπολίτευσης, Ελεγκτικό Συμβούλιο, κλπ, κλπ, κλπ ).

Με την κατάσταση λοιπόν αυτή το μόνο που απομένει, όπως και σε όλους τους δικτάτορες είναι η ανεξέλεγκτη κατασπατάληση των χρημάτων του Ελληνικού Λαού τα οποία αρπάζει με κάθε τρόπο, σε επίπεδο πλέον απλού γκανγκστερικού εγκληματία που του δόθηκε έξαφνα πρόσβαση στον Κρατικό μηχανισμό, για δυνάμεις και τάγματα καταστολής, άκρως και πλήρως ελεγχόμενα ΜΜΕ και έλεγχο των διεφθαρμένων στελεχών των ιστορικά συνήθων μηχανισμών αντίδρασης και ρύθμισης του Λαού ( συνδικάτα, κλπ ).

Οι ομιλίες του λοιπόν, εφ’ όσον ουσιαστικά δεν τον αφορά και ούτε και επιζητεί επικοινωνία με έναν Λαό τον οποίο θεωρεί αντίπαλο του και εχθρό του, δεν έχουν παρά μόνο τον χαρακτήρα του ανακοινωθέντος ή του φιρμανιού. Αυτό χαρακτήρισε και την ομιλία του στην ΔΕΘ της 10/9/2011.

Όμως, επειδή πληθαίνουν, θεριεύουν και συγκροτούνται οι φωνές και οι πράξεις εκ μέρους του Ελληνικού Λαού προς σύλληψη του και παραπομπή του όχι μόνο πλέον για Εσχάτη Προδοσία αλλά και για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας σε Διεθνή αλλά ακόμα και Λαϊκά δικαστήρια, με την υπεροψία που διακρίνει την τάξη του η οποία λυμαίνεται όχι μόνο την Ελλάδα αλλά κάθε κράτος, αποπειράθηκε να δώσει μία εντύπωση ορθότητας και συμμόρφωσης με τις αρχές της Δημοκρατίας καθώς και να αγγίξει τον πατριωτισμό και το φιλότιμο των Ελλήνων για να τους πείσει ούτε λίγο ούτε πολύ να γίνουν εθελοντικά υπόδουλοι σε μία νέα απόπειρα Κατοχής ( και μάλιστα και πάλι Γερμανικού χαρακτήρα ) την οποία μας καλεί να δεχθούμε στο όνομα της Πατρίδας (!) την οποία μας ανακοίνωσε ότι θα καταστρέψει πάσει θυσία.

Με πολλή επιμέλεια και ασαφείς εκφράσεις και γενικότητες είχε το θράσος να ισχυρισθεί ότι ο Λαός τον εξουσιοδότησε να αλλάξει την Χώρα, δεν όμως υπεισήλθε στο ότι εκλήθη να ακολουθήσει εντελώς διαφορετική πολιτική προστασίας του Λαού και των εισοδημάτων του, προστασίας της Εθνικής και Κρατικής περιουσίας, προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ελλήνων και βεβαίως εξασφάλισης ευημερίας όχι των τραπεζών αλλά των Πολιτών.

Ασελγώντας με μίσος τέκνου φασιστών και ναζιστών που δεν μπόρεσαν να υπερισχύσουν σε παλαιότερες εποχές επί όλων των επιτευγμάτων και εξασφαλίσεων των Ελλήνων, ισοπεδώνει κάθε δυνατότητα ύπαρξης του Πολίτη με δυνατότητα βιώσιμης εργασίας, δωρεάν παιδείας, πρόσβασης σε νοσηλεία, προστασίας της Εθνικής του ταυτότητας και υπερηφάνειας και καταπολέμησης της υπογεννητικότητας ( σημειωτέον ότι η επιδίωξη υπογεννητικότητας ενός Λαού από την ηγεσία του ορίζεται ως γενοκτονία σύμφωνα με την Διεθνή Νομοθεσία και το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ).

Υποσχέθηκε έναν εργαζόμενο σε κάθε οικογένεια : δηλαδή κάθε οικογένεια να φυτοζωεί υπό το όριο της φτώχειας με τους μισθούς πείνας, περικοπών και υποτιμήσεων που συνεχώς συρρικνώνει.

Υποσχέθηκε ένα κράτος του οποίου τα έσοδα θα είναι αποκλειστικά και μόνο από φόρους και εισφορές, αντί να παράγει και άλλα εισοδήματα : δηλαδή ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει τους Πολίτες ως κεφαλαιουχικό του αγαθό προς όφελος των τραπεζών, των τρίτων αλλοδαπών επίδοξων κατακτητών και της γενικής παγκόσμιας άρχουσας τάξης.

Υποσχέθηκε την ενεργή δράση των ΜΚΟ : δηλαδή την πλήρη ιδιωτικοποίηση του κράτους και την προστασία κάθε αδιαφανούς διαδικασίας προς ιδιωτικό και όχι δημόσιο συμφέρον, την μετατροπή δηλαδή του Ελληνικού Κράτους σε επίσημο προτεκτοράτο και αποικία όπως αυτά ιστορικά ορίζονται.

Υποσχέθηκε την ανάδειξη ‘ευεργετών’ : δηλαδή την υποβάθμιση του Ελληνικού Λαού σε συνονθύλευμα εξαθλιωμένων ζητιάνων που θα είναι υποχρεωμένοι να δέχονται την κατά βούληση ‘ευεργεσία’ του κάθε παράσιτου που θα την κάνει με τα λεφτά ( τους φόρους και τις εισφορές ) αυτών των εξαθλιωμένων τα οποία θα έχει λάβει με μορφή επιχορηγήσεων και την προστασία του δικτάτορα αυτού στις ΜΚΟ τους και τις διάφορες ‘ευεργετικές’ ‘φιλανθρωπίες’ τους.

Υποσχέθηκε το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων αλλά επιμελώς απέκρυψε ότι εννοεί το άνοιγμα των επαγγελμάτων αυτών στους μεγαλοκαρχαρίες και το κλείσιμο τους στον εκάστοτε Πολίτη που θα προσπαθήσει να ασκήσει το επάγγελμα που ‘άνοιξε’.

Υποσχέθηκε την παράδοση όλων των εξαιρετικά προσοδοφόρων υποδομών του Ελληνικού Κράτους που πληρώθηκαν χρυσά τρείς και τέσσερις φορές από εμάς τους Έλληνες Πολίτες στους φίλους του και τα αφεντικά του, με την χρηματοδότηση να παραμένει από τους φόρους και τις εισφορές αλλά τα οφέλη να ιδιωτικοποιούνται.

Αφού υποσχέθηκε την αδιαφανή και συγκεχυμένη διάθεση Εθνικής γής και πόρων σε ιδιώτες με ασαφή κριτήρια τα οποία βεβαίως δεν είναι Εθνικά, ανακοίνωσε και την εξόρυξη ή πρόσβαση σε ενεργειακούς πόρους που και πάλι θα διαθέσει στους ίδιους αποδέκτες και όχι στον Ελληνικό Λαό ( χωρίς να έχει κάνει ούτε μία απόπειρα να πει πώς θα εξασφαλίσει την αποφυγή περαιτέρω περιπετειών δεδομένης της πολεμιότητας της Τουρκίας και του ενδοτισμού που διακρίνει την κλίκα του ). Για να μην αναφερθούμε στην υπόσχεση του για ακρίβεια του ηλεκτρικού ρεύματος ώστε να εξασφαλισθεί η ‘ανταγωνιστικότητα’ με το άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας ( μοντέλο τηλεπικοινωνιών ).

Και πού λοιπόν έγκειται η απολογία ;

Στην ομολογουμένως θλιβερή του προσπάθεια να εξηγήσει ωσάν πρωτοεμφανισθείς πολιτικός στα Ελληνικά δρώμενα την κατάσταση που χειροτέρεψε αντί να καλυτερέψει, την συνεχή του αναφορά στην ‘αυταπάρνηση’ του, την συνεχή του αναφορά στον ‘πατριωτισμό’ του, και την συνεχή του έκκληση για ‘φιλότιμο’ προς τους Έλληνες που για ακόμα μια φορά έβρισε ( εμμέσως πλήν σαφώς ) λέγοντας ότι υπήρξαν διεφθαρμένοι, παρακμιακοί και γενικώς χειρότεροι από τους άλλους Λαούς.

Απλώς, ομολόγησε ότι και ο ίδιος ήταν μέρος της κατάστασης στην προσπάθεια του να κάνει τον Ελληνικό Λαό να δεχτεί τις κατηγορίες, ενώ η πραγματικότητα όπως έχουμε πολλάκις δείξει είναι ότι αυτός και η κλίκα του ( όπως την έχουμε ορίσει ήδη πολλές φορές ) δημιούργησαν το περιβάλλον στο οποίο είχαν την δυνατότητα να ευδοκιμήσουν εις βάρος του Ελληνικού Λαού που εδώ και τριάντα χρόνια τουλάχιστον μαραζώνει και φυτοζωεί.

Και επειδή γνωρίζει πόσο προ των πυλών είναι το ενδεχόμενο να κληθεί να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα του, τελειώνει το ανακοινωθέν του με την έκκληση απαλλαγής του των ευθυνών ως «μη αλάνθαστος» που οδεύει σε «αχαρτογράφητη περιοχή» με μόνο την αυθαίρετη διαβεβαίωση του ότι έχει καλές προθέσεις. Κάτι που σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να τεκμηριωθεί δεδομένων των πράξεων του και της ευκολίας με την οποία υποστηρίζει το σακάτεμα Πολιτών κατά την διάρκεια καταστολών.

Όμως, ούτως ή άλλως το Διεθνές Δίκαιο δεν αναγνωρίζει επίκληση καλής πρόθεσης σε κατά συρροή ενσυνείδητη πρόκληση ανεπανόρθωτης ζημίας στο σύνολο του πληθυσμού, κάτι το οποίο ομολόγησε λέγοντας ότι γνωρίζει, επιδιώκει και θα επιβάλλει.