Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

"Έπρεπε να τον σκοτώσω για να γλιτώσω!"

"Έπρεπε να το κάνω για να γλιτώσω". Αυτό είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο 24χρονος, ένας από τους δυο κύριους υπόπτους για τη δολοφονία του 21χρονου Γιάννη
Ρουσάκη στο "ραντεβού θανάτου" των οργανωμένων οπαδών, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο Ηράκλειο.
Οι αστυνομικές αρχές είχαν ταυτοποιήσει τους δυο κύριους υπόπτους της στυγερής δολοφονίας του νεαρού σερβιτόρου. Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 22χρονο. Ο 24χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, το μεσημέρι , στο Ρέθυμνο όπως αποκάλυψε το Cretalive
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φανατικός νεαρός, ομολόγησε ότι ήταν ένας από τους δράστες της δολοφονίας, απέδωσε ωστόσο την ενέργεια του να χτυπήσει με μαχαίρι τον 21χρονο, στο αίσθημα της αυτοσυντήρησης.
Αργά το μεσημέρι, όπως έγραψε το Cretalive , παραδόθηκε στο...Ρέθυμνο ο 24χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, όπου και ανακρίνεται.

Στη διάρκεια της νύχτας οι συλλήψεις και από τις δύο πλευρές ανέρχονταν, συνολικά, σε 13 (7 άτομα, ηλικίας 15, 16, 17, 22, 26, 23 και 23 ετών συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας), ενώ οι αναζητήσεις συνεχίζονται. Επιπλέον συνελήφθησαν και οι γονείς τριών ανηλίκων που συμμετείχαν στο μακελειό σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.


http://www.protothema.gr/