Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Δύσκολες ώρες για την Νανά Παλαιτσάκη


Έπειτα από σχεδόν μια εβδομάδα η Νανά Παλαιτσάκη προσπαθεί να συνέλθει, αφού ξεπέρασε τη νέα μεγάλη περιπέτεια της υγείας της. Για έξι ολόκληρες μέρες έδινε τη δική της μάχη για να σωθεί.
palaitsaki N Δύσκολες ώρες για την Νανά Παλαιτσάκη
“Πήγα και γύρισα. Έφτασα στο θάνατο, αλλά ευτυχώς γύρισα”, εξομολογήθηκε η γνωστή
δημοσιογράφος στην Espresso και πρόσθεσε: “Βρίσκομαι στο στάδιο της ανάρρωσης. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές”.
Η Νανά αποκάλυψε ότι η περιπέτεια με την υγεία της ξεκίνησε πριν από 15 μέρες, όταν άρχισε να νιώθει έντονους πόνους στην κοιλιά που γίνονταν όλο και πιο έντονοι. Εκείνη δεν ήξερε τι συμβαίνει και αναγκάστηκε να πάει σε εφημερεύον νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί της είπαν ότι υποφέρει από γαστρεντερίτιδα και την έστειλαν σπίτι. Οι πόνοι συνεχίστηκαν και ο παθολόγος της πρότεινε να πάει και σε άλλο νοσοκομείο για εξετάσεις και εκεί διαπίστωσε ότι η αρχική διάγνωση ήταν λανθασμένη.
Η γνωστή δημοσιογράφος είχε πάθει οξεία περιτονίτιδα και εγχειρίστηκε άμεσα. “Με βάλανε αμέσως στο χειρουργείο. Πονούσα αφόρητα. Δεν μπορούσα να ησυχάσω ούτε με τα ηρεμιστηκα που μου έδιναν”, είπε και συμπλήρωσε πως είχε πάθει μεγάλη ζημιά αφού είχε τρυπήσει το έντερό της και το πύον είχε εξαπλωθεί στην κοιλιακή χώρα.
Η περιπέτειά της όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού δυο ημέρες μετά προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και γύρισε για να αναρρώσει στο σπίτι της, ενώ λίγο αργότερο μολύνθηκαν και τα ράμματα και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο για να τα αλλάξει.
Η Νανά βρίσκετεια σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά ευτυχώς έχει στο πλευρό της την οικογένειά της και τον σύντροφό της Άλεξ.
Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

http://www.onlycy.com/