Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Έπεσε από τον 3ο όροφο και σώθηκε

Απίστευτη τύχη φαίνεται ότι είχε μία 27χρονη δασκάλα που έπεσε το πρωί του Σαββάτου από τον 3ο όροφο οικοδομής, στην οδό Ανδριανουπόλεως 13, στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το ρεπορτάζ του XanthiPress.gr, επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο
Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και διαπιστώθηκε ότι όλα τα ζωτικά της όργανα είναι σε άριστη κατάσταση και γενικότερα δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο και φέρει μόνο ελαφριά κατάγματα.

Κατά την πτώση της η άτυχη κοπέλα έπεσε σε ένα σωρό από ξύλινες παλέτες και αυτό φαίνεται ότι μείωσε τις επιπτώσεις της σύγκρουσης στο τσιμέντο του ακάλυπτου. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της ίδιας στους γιατρούς, η πτώση της οφείλεται σε απροσεξία και γλίστρημα, ενώ περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά. Την ίδια ώρα στο σπίτι της υπήρχε και φιλοξενούμενη φίλη της, η οποία δεν αντιλήφθηκε άμεσα την πτώση και ήταν απαρηγόρητη.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι γονείς της κοπέλας, ενώ κοντά της βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή συνάδελφοι αλλά και η ηγεσία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως τόσο οι γείτονες που βρέθηκαν αμέσως στο σημείο του ατυχήματος όσο και οι αρμόδιες Aρχές εξέφρασαν την έκπληξή τους για το γεγονός ότι η κοπέλα επέζησε από αυτή την πτώση, αποκομίζοντας μόνο επιπόλαια τραύματα.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=386682&cid=4