Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ / 3(ΤΡΙΑ) ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί θερμά  …

● Την εταιρία καθαρισμού ARLA (www.arla.gr)  για την προσφορά της στις δραστηριότητες των
ομάδων μας.

●   Το δημιουργικό γραφείο OPEN YOUR MIND της Αναστασίας Γιαριμόγλου και της Ροδής Σαμλίδου στην οδό Εθν. Αντίστασης στην Κατερίνη, για την επιμέλεια και τη σχεδίαση και των φετινών καρτών διαρκείας.
● Την επιχείρηση ΑΦΟΙ Ν. ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ ΟΕ – Εμπορία ποτών στη Β΄ πάροδο Φλέμινγκ 1 στην Κατερίνη,  για την προσφορά της στην εναρκτήρια εκδήλωση των ακαδημιών του συλλόγου μας και τέλος
● Το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης για την εποικοδομητική συνεργασία, χάρη στην οποία η παρουσία του στους αγώνες της ανδρικής μας ομάδας δημιουργεί το αίσθημα ασφάλειας, τόσο για τους αθλητές, όσο και για τους πολυπληθείς φιλάθλους.




Την Τρίτη με την ΑΒΑ Strumica
και την Τετάρτη με την OLIN Edirne

Στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης

Στο πλαίσιο του τουρνουά μπάσκετ «20α ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε πόλεις της Βορείου Ελλάδος  που θα γίνουν αγώνες μπάσκετ, επιλέχθηκε και η Κατερίνη.
Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης στις 8,00 μ.μ. ο Πιερικός Αρχέλαος θα παίξει με τηνABA Strumica,  ομάδα της Α1 στη FYROM και την Τετάρτη στις 6,00 μ.μ. με την OLIN Edirne, επίσης της Α1 στην Τουρκία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αγώνες για το τουρνουά αυτό γίνονται στη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και τη Δράμα με τον ΠΑΟΚ, την Ένωση Καβάλας και τον Α.Ο. Δράμας, αντίστοιχα.
Στους παραπάνω αγώνες που θα γίνουν στην Κατερίνη, αναμένεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους, τόσο γιατί οι φιλοξενούμενες ομάδες είναι στις χώρες τους από τις καλύτερες, όσο και για να δουν από κοντά τον Πιερικό Αρχέλαο με την ανανεωμένη ανδρική ομάδα του.




Δεκάδες νεαροί αθλητές
στο camp του Πιερικού Αρχελάου

Αγώνες 3 
on 3 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Με τη συμμετοχή δεκάδων αγοριών και κοριτσιών έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης το προγραμματισμένοcamp του Πιερικού Αρχελάου.
Οι νεαροί αθλητές που διδάχτηκαν από τους προπονητές του συλλόγου δεξιότητες και πήραν μέρος σε διαγνωστικά παιχνίδια, πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ και η ικανοποίηση του υπευθύνου της ακαδημίας του Πιερικού Αρχελάου Στέλιου Χατζηϊωάννου ήταν αναμενόμενη.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το camp περιλαμβάνει αγώνες 3 on 3 και η συμμετοχή για τα αγόρια και κορίτσια από 7 έως 16 ετών είναι και πάλι δωρεάν.

ΦΩΤΟ:
Από το camp του Πιερικού Αρχελάου