Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Κυπριακή συμμετοχή στο διεθνές CAMP Κολινδρού

Η Κυπριακή αποστολή δίνει το παρόν της στο διεθνές CAMP που πραγματοποιείται 22-28 Αυγούστου 2011 στον Κολινδρό Θεσσαλονίκης, διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Δήμο Κολινδρού και τίθεται υπό την αιγίδα της FIBA. Λαμβάνουν μέρος σε αυτό
αθλητές από όλη την Ευρώπη.

Η Κυπριακή αποστολή αποτελείται από καλαθοσφαιριστές (γεννηθέντες τα έτη 1996-1997) , οι οποίοι, συνοδευόμενοι από ένα προπονητή, επιλέγονται από το 10ο «ΟΠΑΠ BASKETBALL CAMP 2010» που έγινε πρόσφατα και διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου ΛΤΔ. Η συμμετοχή των αθλητών εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος επιβράβευσης ταλέντων που λαμβάνουν μέρος στο ΟΠΑΠ BASKET BALL CAMP.

Με βάση αυτό το πρόγραμμα, επιλεγμένες αθλήτριες έλαβαν μέρος στο πρόσφατο Διεθνές Ευρωπαϊκό CAMP Γυναικών το οποίο διοργάνωσε η FIBA στη Σλοβενία, ενώ αθλητές θα λάβουν μέρος για μια ακόμη χρονιά και στο CAMP που διοργανώνει η ΕΟΚ στην Καλαμάτα τον ερχόμενο χειμώνα.

Η Κυπριακή αποστολή μετέχει στο CAMP στον Κολινδρό με βάση τη συνεργασία Κυπριακής και Ελληνικής Oμοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και υλοποιείται με την πολύτιμη συνδρομή των ΟΠΑΠ και ΚΟΑ, προς τους οποίους η Ομοσπονδία εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες.