Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ιταλίδα σερβιτόρα αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τον Κάμερον!

Ιταλίδα σερβιτόρα αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τον Κάμερον!

Δεν άφησε φιλοδώρημα ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας

«Στη μεγάλη κοινωνία του Κάμερον όλοι ενθαρρύνονται να κάνουν πράγματα για τους εαυτούς τους», αυτός είναι ο υπότιτλος που χρησιμοποίησε η βρετανική The Telegraph για να σχολιάσει το
γεγονός ότι η 27χρονή Ιταλίδα σερβιτόρα αρνήθηκε να τον σερβίρει καπουτσίνο.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός βρίσκεται στην Τοσκάνη της Ιταλίας για οικογενειακές διακοπές, όπου και αποφάσισε να απολαύσει ένα καπουτσίνο συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και μία φίλη του ζευγαριού.
«Αλλά ακόμη και ο πρωθυπουργός πρέπει να εξεπλάγην όταν - την πρώτη πλήρη ημέρα των καλοκαιρινών διακοπών του - μία Ιταλίδα σερβιτόρα, από την οποία ζήτησε καφέ, του απάντησε ότι πρέπει να τον πάρει μόνος του», σχολιάζει η εφημερίδα.
«Ο κ. Κάμερον έπρεπε να γίνει σερβιτόρος για τη γυναίκα του Σαμάνθα την Κυριακή όταν δεν αναγνωρίστηκαν σε ένα καφέ ύστερα από ένα περίπατο στην πόλη στην αρχή, μάλιστα, των 2 εβδομάδων διακοπών τους στην Τοσκάνη», συνεχίζει το δημοσίευμα.
Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας περίμενε στην ουρά για να παραγγείλει 3 καπουτσίνο στο Ντολκενέρο καφέ. Στη συνέχεια ο κ. Κάμερον ζήτησε από την σερβιτόρα αν μπορούσε να τα μεταφέρει έξω, όπου καθόταν η σύζυγος του με την συνεργάτιδα του. Αλλά η σερβιτόρα του απάντησε πως ήταν πολύ απασχολημένη.
«Ήταν αργά όταν μου είπαν ποιοι ήταν, και τώρα νοιώθω πολύ ντροπιασμένη», δήλωσε η 27χρονή Φραντζέσκα Αριάνη.
«Έτρεχα διαρκώς, ήμουν πραγματικά πολύ απασχολημένη, έτσι όταν μου ζήτησε να του μεταφέρω τους καφέδες του είπα ότι θα έπρεπε να το κάνει μόνος του», συμπληρώνει η ίδια.
Ακόμη, η σερβιτόρα έμεινε έκπληκτη για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός πλήρωσε τους καφέδες αξίας 3,10 ευρώ, χωρίς να αφήσει φιλοδώρημα. «Εξεπλάγην λίγο σχετικά με αυτό, γιατί μου είπαν ότι είναι σχετικά πλούσιος», δήλωσε η Αριάνη.


http://www.mpla-mpla.gr/content/italida-serbitora-arnithike-na-eksypiretisei-ton-kameron