Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Προκήρυξη Δημόσιου Ανοιχτού Διαγωνισμού για την επιλογή Αναδόχου του έργου:«Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Διεύθυνση Οικονομικών – Τμήμα Προμηθειών (στο εξής: η Αναθέτουσα Αρχή) προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό, προϋπολογισμού δαπάνης 610.082,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%, πλέον 20% με το δικαίωμα της προαίρεσης , με κριτήριο
κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης {ΕΤΠΑ} και από Εθνικούς Πόρους και είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με Κωδ. Έργου 2010ΕΠ00880011.

Η συμμετοχή στον προκηρυσσόμενο με την παρούσα διαγωνισμό είναι ανοικτή, επί ίσοις όροις, σε όσους πληρούν τις νομικές, οικονομικές και τεχνικές προϋποθέσεις που προβλέπονται στην Προκήρυξη και διαθέτουν την απαιτούμενη επαγγελματική επάρκεια και εμπειρία.
Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές οι προσφορές που είναι σύμφωνες με όλους τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές της Προκήρυξης, ενώ είναι δυνατό, κατά την κρίση της αρμόδιας Επιτροπής, να θεωρηθούν αποδεκτές και προσφορές που παρουσιάζουν ασήμαντες αποκλίσεις ή περιορισμούς. Ως ασήμαντες αποκλίσεις ή περιορισμοί, νοούνται οι αποκλίσεις και οι περιορισμοί που δεν επηρεάζουν την έκταση του Έργου ή την ποιότητα εκτέλεσής του, δεν περιορίζουν, σε κανένα σημείο, τα δικαιώματα της Αναθέτουσας Αρχής ή τις υποχρεώσεις του Προσφέροντος και δεν θίγουν την αρχή της ίσης μεταχείρισης των Προσφερόντων.
Προσφορές που, κατά την κρίση της αρμόδιας Επιτροπής, είναι αόριστες και ανεπίδεκτες εκτίμησης ή περιέχουν όρους αντίθετους προς την Προκήρυξη ή/και αιρέσεις, χαρακτηρίζονται ως μη αποδεκτές και απορρίπτονται.
Τα έγγραφα της προσφοράς και της Σύμβασης καθώς και όλη η σχετική αλληλογραφία που είναι δυνατό να απαιτηθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, συντάσσονται στην ελληνική γλώσσα.
 
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 610.082,00 € ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. 23%
 
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του Τμήματος Προμηθειών, Βας. Ηρακλείου 12, 8ος όροφος στις   27-09-2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.30 π.μ
 
Η κατάθεση προσφορών θα γίνεται στα Γραφεία του Τμήματος Προμηθειών Βας. Ηρακλείου 12, 7ος όροφος , καθημερινά από τις 8.30 π.μ έως και τις 15.00 μ.μ , έως και την προηγουμένη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού, ήτοι 26-09-2011 και ώρα 15:00μμ.

Προσφορές που θα κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται
Η αποσφράγιση των προσφορών γίνεται δημόσια από την Επιτροπή Προμηθειών.
 
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν:
 
1.       Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα
2.       Συνεταιρισμοί
3.       Ενώσεις προμηθευτών που υποβάλουν κοινή προσφορά
 
Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες προσμετρούμενους από την επομένη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού, της δε εγγυητικής συμμετοχής ένα μήνα μετά, ήτοι επτά μηνών.
Προσφορά ή εγγύηση που ορίζει χρόνο μικρότερο του παραπάνω αναφερομένου απορρίπτεται ως απαράδεκτη.
 
Τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους της Διακήρυξης παρέχονται από το Τμήμα Προμηθειών της Π.Κ.Μ., Βας. Ηρακλείου 12, 7ος όροφος τηλ. 2313 330062,63,64, καθώς και από τη Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. τηλ. 2313 319622.