Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Χανιά : Σκότωσε τον γαμπρό του λίγο μετά που άφησε το παιδί του

karampina Χανιά : Σκότωσε τον γαμπρό του λίγο μετά που άφησε το παιδί του Βγήκαν τα όπλα, 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή Μαρεδιανά στην  Κίσσαμο Χανίων.

Νεκρός είναι ένας 32χρονος άνδρας ενώ συνελήφθη ο 72χρονος πεθερός του!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το χέρι του ηλικιωμένου φαίνεται ότι όπλισαν οι  προσωπικές διαφορές με τον νεαρό γαμπρό του! Ο
καβγάς, χθες βράδυ “άναψε” με  αποτέλεσμα να βγούν τα όπλα!
Ο 32χρονος, μαζί με τη σύζυγό του και κόρη του δράστη, και τα δύο παιδιά τους  έμενε στα Χανιά, όμως προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι,  ανάγκασαν τη γυναίκα, να πάρει, χθες το βράδυ, το μωρό τους και να πάει στο  πατρικό της στα Μαρεδιανά.
Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας έμεινε στα Χανιά με τον πατέρα του θύματος, όσο ο 32χρονος πήγε στο σπίτι στα Μαρεδιανά προσπαθώντας να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι τους, όμως εκείνη ήταν ανένδοτη. Ο 32χρονος αποφασισμένος να μη γυρίσει μόνος στο σπίτι, πήρε το τριών μηνών μωρό με το πορτ-μπεμπε, και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του. Απέναντί του καθόταν ο πεθερός του, με τον οποίο είχαν λογομαχήσει νωρίτερα. Ο 72χρονος, απειλώντας τον με την καραμπίνα του, του είπε να αφήσει το μωρό.
Έντρομος ο 32χρονος άφησε κάτω το πορτ-μπεμπε με το μωρό και τότε ο 72χρονος του “έριξε” τέσσερις φορές με την καραμπίνα στη θωρακική και κοιλιακή χώρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Ο δράστης εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικοί έφθασαν στα Μαρεδιανά αναζητώντας τον ηλικιωμένο άνδρα.
Τελικά, ο 72χρονος εμφανίστηκε μπροστά τους, λέγοντάς τους ότι ο ίδιος ήταν που σκότωσε το γαμπρό του, ενώ παρέδωσε και την καραμπίνα και συνελήφθη.
Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργήσει ο κ. Παπαδομανωλάκης.

http://www.onlycy.com/