Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ποιος υπουργός διέρρευσε τα πρακτικά τα διυπουργικής;


Μείζον θέμα για την κυβέρνηση έχει προκληθεί από την διαρροή στο «Βήμα» των απόρρητων υποτίθεται πρακτικών από την πρώτη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής . Μέχρι στιγμής υπάρχει η διάψευση Χρυσοχοίδη, που αρνείται κατηγορηματικά ότι είπε:
«με βλάκες και προτεστάντες δεν τα βγάζουμε πέρα». Στη σύνθεση της διυπουργικής πάντως ξεχωρίζει το όνομα υπουργού που φημίζεται για τις διαρροές του. Κάποτε μάλιστα ο Πάγκαλος είχε προτείνει να μην γίνονται συνεδριάσεις του Εκτελεστικού γραφείου γιατί εν μέσω συνεδρίασης οι δημοσιογράφοι γνώριζαν, απ΄ τον «μαρτυριάρη» υπουργό τι λέγανε μέσα.
Για την ιστορία, στη σύσκεψη που έγινε υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, μετείχαν οι Υπουργοί Εσωτερικών κ. Χ. Καστανίδης, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μ. Χρυσοχοίδης, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. Κουτρουμάνης, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μ. Παπαϊωάννου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Χ. Παμπούκης, καθώς και ο Υφυπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ντ. Ρόβλιας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μ. Τιμοσίδης, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Γ. Μαγκριώτης, και Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης.

http://www.kentrinews.gr/?p=27282