Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Εδεσε «Λύμπε», ακολουθεί ο «Τράι» (vds)

Με την κιτρινόμαυρη φανέλα θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Νίκος Λυμπερόπουλος, καθώς την Πέμπτη (16/6) η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο άσο ως και το 2012.
«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο έως τις
 30/6/2012», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση από την ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας στην ουσία τις αισιόδοξες προβλέψεις της διοίκησης, όπως αυτές είχαν εκφραστεί δια στόματος Σταύρου Αδαμίδη.


Ο πρόεδρος της Ενωσης είχε μιλήσει με βεβαιότητα για παραμονή τόσο του «Λύμπε», όσο και του Τραϊανού Δέλλα σε πρόσφατες δηλώσεις του. «Είναι δεδομένη η επιθυμία μας να παραμείνουν και οι δύο στην ΑΕΚ είναι και επιθυμία τους. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν μαζί μας», είχε τονίσει χαρακτηριστικά και περιμένει τη δεύτερη επιβεβαίωση, με την αντίστοιχη ανακοίνωση και για τον Δέλλα.
Για την περίπτωση του «Κολοσσού», θεωρείται θέμα ημερών το να σφραγίσει την παραμονή του στην ομάδα, καθώς το ζήτημα είναι περισσότερο τυπικό.
«Τελειώνει» με Αλάρ
Ακόμα και εντός της ημέρας αναμένουν στην ΑΕΚ την απάντηση του Αλέξις Αλάρ στην πρόταση συνεργασίας που του έχουν καταθέσει. Κατά τις ίδιες πηγές, μάλιστα, οι "κιτρινόμαυροι" εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι πως θα ακούσουν το... oui από τον Γάλλο φορ.
Οπως είχε αποκαλύψει το "Goal", ο 25χρονος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Σεντάν, βρισκόταν στο στόχαστρο της Ενωσης επί μήνες. Παρακολούθησαν επισταμένως την περίπτωσή του και έκριναν πως είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και να σηκώσει το βάρος της επίθεσης. Ο Αλάρ απέρριψε την πρόταση της Σεντάν για ανανέωση και παρότι έχει δεχτεί προτάσεις από ομάδες του Σαμπιονά (Οσέρ), δείχνει πως γοητεύεται από την ευρωπαϊκή προοπτική της ΑΕΚ.
Ελπίδες για αποχωρήσεις
«Αγκάθι» παραμένουν για την ΑΕΚ τα συμβόλαια των παικτών που δεν υπολογίζονται. Αύριο αναμένεται συνάντηση με τον ατζέντη του Νταντόμο, ενώ στην Ενωση διατηρούν ελπίδες και για τις υποθέσεις Γιάχιτς και Γκερέιρο. Ειδικά για τον Βόσνιο, εκτιμούν πως μπορεί να πάει τελικά στην Κύπρο, καθώς αντιλαμβάνεται πως θα «τελειώσει» πρόωρα την καριέρα του αν μείνει στην ΑΕΚ χωρίς να αγωνίζεται. Ο Ντρπιτς δοκιμάζεται στη Ζάγκρεμπ και φαίνεται πως δύσκολα θα παραμείνει.
Περιορισμοί για Γεωργιάδη
Κίνηση για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη αναμένεται να κάνει τις επόμενες μέρες (πιθανότατα στις αρχές της εβδομάδας) η ΑΕΚ. Ωστόσο, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση οι «κιτρινόμαυροι» να παρεκκλίνουν από τα οικονομικά που έχουν θέσει.
Και είναι απίθανο ακόμα και να συζητήσουν, αν ακούσουν από την πλευρά του Πανσερραϊκού αξιώσεις για 400.00 ευρώ. Η ΑΕΚ μπορεί να συζητήσει περίπου στα μισά.
Ενθουσιασμός με τα διαρκείας
Ανώτερη από κάθε προσδοκία είναι η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ. Τις δύο πρώτες μέρες έσπευσαν να ανανεώσουν περίπου 700 φίλοι της ομάδας, αριθμός άκρως ικανοποιητικός και ελπιδοφόρος για το μέλλον.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=128686356