Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ο Γιώργος «αποκεφάλισε» τις …γυναίκες του!

Στην... αναμνηστική φωτογραφία είναι και οι Γκερέκου - Μπατζελή, αλλά αυτές είχαν ...φύγει νωρίς!

Με εξαίρεση την τριάδα του υπουργείου Παιδείας και την Μαριλίζα, ο …φεμινιστής Παπανδρέου «αποκεφάλισε» σαν σύγχρονος Ηρώδης όλες τις γυναίκες που είχαν υπουργείο και φυσικά δεν έβαλε
 στη «νέα» κυβέρνηση ούτε μία καινούρια.Έχουμε και λέμε: Λούκα Κατσέλη, Μιλένα Αποστολάκη, Τίνα Μπιρμπίλη, Θοδώρα Τζάκρη, Ελπίδα Τσουρή και Άννα Νταλάρα. Η κάθε μία έφυγε για διαφορετικούς λόγους, αλλά έχει σημασία η αντίληψη του Παπανδρέου για την διακυβέρνηση.

 Η Κατσέλη πλήρωσε τις διαφωνίες της με την Τρόικα. Η Τίνα εκδιώχθηκε για την  εμμονή της με το περιβάλλον και μετά τον σφοδρό πόλεμο που δέχτηκε από ισχυρά συμφέροντα.

Η Μιλένα για άγνωστους λόγους βρέθηκε εκτός, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Ελπίδα Τσουρή. (Δηλαδή ο Γερουλάνος κι ο Δόλλης έχουν περισσότερο ειδικό βάρος από τις δύο πολιτικούς, αναρωτιόνταν φωναχτά κάποιοι βουλευτές στο εντευκτήριο της βουλής…).


 Η Άννα Νταλάρα όπως αθόρυβα διορίστηκε υπουργός, έτσι αθόρυβα εξήλθε, χωρίς κανείς να …εκτιμήσει το έργο της.
Τέλος η απώλεια της αγαπημένη μας Θοδώρας Τζάκρη είναι… πλήγμα για την δημοσιογραφική οικογένεια γιατί ουκ ολίγες φορές η τέως υπουργός μας έδωσε «τροφή» πότε με τα…κομμωτήρια και πότε με τις αριστοκρατικές της εμφανίσεις, όπως η τελευταία για την γενοκτονία των Ποντίων…