Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ανοικτές δημόσιες διαβουλεύσεις από την EFSA

  1. Δημόσια διαβούλευση σχετικά με σχέδιο κατευθυντήριων οδηγιών για τις επιστημονικές απαιτήσεις ως προς τους ισχυρισμούς υγείας που συνδέονται με την όρεξη, τη διαχείρισης βάρους και τις συγκεντρώσεις της γλυκόζης στο αίμα.
Προθεσμία: 31 Αυγούστου 2011

  1. Δημόσια διαβούλευση σχετικά με σχέδιο κατευθυντήριων οδηγιών για τις επιστημονικές απαιτήσεις ως προς τους ισχυρισμούς υγείας που συνδέονται με τα αντιοξειδωτικά, την οξειδωτική βλάβη και την καρδιαγγειακή υγεία.
Προθεσμία: 31 Αυγούστου 2011

  1. Δημόσια διαβούλευση σχετικά με σχέδιο κατευθυντήριων οδηγιών για τις επιστημονικές απαιτήσεις ως προς τους ισχυρισμούς υγείας που σχετίζονται με τα οστά, τις αρθρώσεις και τη στοματικής υγεία.
Προθεσμία: 31 Αυγούστου 2011

  1. Δημόσια διαβούλευση σχετικά με σχέδιο κατευθυντήριων οδηγιών για την αξιολόγηση της επικινδυνότητας ως προς την ορθή μεταχείριση των ζώων (animal welfare)
Προθεσμία: 17 Ιουνίου 2011

  1. Δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο επιστημονικής γνωμοδότησης σχετικά με "στρατηγικές δοκιμών γονοτοξικότητας που ισχύουν για την αξιολόγηση της ασφάλειας των τροφίμων και των ζωοτροφών"
Προθεσμία: 31 Μαΐου 2011

  1. Δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο επιστημονικής γνωμοδότησης της Ομάδας της EFSA σχετικά με τους ΓΤΟ σχετικά με την παροχή καθοδήγησης για τη μετά τη διάθεση στην αγορά (Post-Market) περιβαλλοντική παρακολούθηση (PMEM) των γενετικώς τροποποιημένων φυτών
Προθεσμία: 22 Μαΐου 2011


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της EFSA