Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Έγκριση της πράξης Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δημοτικής Ενότητας Αιγινίου Δήμου Πύδνας Κολινδρού


ΘΕΜΑ:   Επιλογή της Πράξης «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δημοτικής Ενότητας Αιγινίου»
για χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013».

ΣΧΕΤ:    Υπ' αριθ. 5844/14-4-2011 Αίτηση Χρηματοδότησης

Σε συνέχεια της Αίτησης Χρηματοδότησης που κατέθεσε ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού στην Ενδιάμεση
 Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με το ανωτέρω σχετικό, με την οποία υποβλήθηκε πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης του θέματος, στο πλαίσιο της Θεματικής Προτεραιότητας 44 «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ» στον Άξονα Προτεραιότητας 7 «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΚΜ» του Ε.Π. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, σας ενημερώνουμε ότι η πρόταση σας αξιολογήθηκε θετικά και επιλέχτηκε για χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013».
Σας αποστέλλεται συνημμένα Σχέδιο της Απόφασης Ένταξης καθώς και το Σύμφωνο Αποδοχής Όρων σε δύο αντίγραφα τα οποία παρακαλούμε να υπογράψετε και το ένα από αυτά να το επιστρέψετε υπογραμμένο στην ΕΔΑ/ΠΚΜ εντός 5 ημερών προκειμένου να εκδώσουμε την Απόφαση Ένταξης της Πράξης.
Σας εφιστούμε την προσοχή στις υποχρεωτικές χρονικές προθεσμίες υλοποίησης της πράξης και ειδικότερα στη συνολική χρονική προθεσμία για την ανάληψη νομικής δέσμευσης του κυριότερου υποέργου, η οποία είναι δεσμευτική για τον δικαιούχο (άρθρο 10).
Στην περίπτωση υπέρβασης της συνολικής χρονικής προθεσμίας για την ανάληψη νομικής δέσμευσης η πράξη επανεξετάζεται από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η απόφαση ένταξης της πράξης δύναται να ανακληθεί.


http://www.pydnaskolindrou.gr/files/056/xada.doc