Επικοινωνήστε μαζί μας στο kolidrinamaslatia@gmail.com και τηλεφωνικά στο 0000000000 H ιστορία γράφεται καθημερινά στη πατρίδα του Αλέξη Ζορμπά ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΑ ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ, ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ
Παρασκευή 6 Μαΐου 2011
Μαρινάρετε και δώστε νοστιμιά
Οταν πρόκειται να μαρινάρετε φιλέτα κοτόπουλου ή μπριζολάκια αρνίσια, κάντε το με το ανάλογο ... στυλ και δώστε τους πιο ...trendy γεύση:
- Στύψτε 2 λεμόνια και τρίψτε (στον τρίφτη τυριού) ένα κομμάτι τζίντζερ ( πιπερόριζα). Το (η) τζίντζερ πρέπει να είναι πολύ λεπτοτριμμένη και η ποσότητα να μη ξεπερνάει μία κουταλιά σούπας. Φτιάξτε μείγμα τζίντζερ/λεμόνι και σ' αυτό το μείγμα θα μαρινάρετε το κρεατικό σας.
- Αφήστε το 2 ώρες τουλάχιστον και αν μπορείτε όλη νύχτα, ακόμα καλύτερα.
- Ψήνετε το κρεατικό σε τηγάνι με ελάχιστο ή καθόλου λάδι αν είναι αντικολλητικό.
- Τα σβήνετε με λίγο νερό ή με μηλόξυδο ή και τα δύο κι αν προσθέσετε και λίγο μέλι, τόσο το καλύτερο
http://meacolpa.blogspot.com/2011/05/blog-post_8881.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FRgUaA+%28MeaColpa%29
Αναρτήθκι απού
kolindrina maslatia
στις
3:00:00 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!
Κοινοποίηση στο X
Μοιραστείτε το στο Facebook
Ετικέτες
συμβουλές