Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Μαρινάρετε και δώστε νοστιμιά


Οταν πρόκειται να μαρινάρετε φιλέτα κοτόπουλου ή μπριζολάκια αρνίσια, κάντε το με το ανάλογο ... στυλ και δώστε τους πιο ...trendy γεύση:

- Στύψτε 2 λεμόνια και τρίψτε (στον τρίφτη τυριού) ένα κομμάτι τζίντζερ ( πιπερόριζα). Το (η) τζίντζερ πρέπει να είναι πολύ λεπτοτριμμένη και η ποσότητα να μη ξεπερνάει μία κουταλιά σούπας. Φτιάξτε μείγμα τζίντζερ/λεμόνι και σ' αυτό το μείγμα θα μαρινάρετε το κρεατικό σας.
- Αφήστε το 2 ώρες τουλάχιστον και αν μπορείτε  όλη νύχτα, ακόμα καλύτερα.
- Ψήνετε το κρεατικό σε τηγάνι με ελάχιστο ή καθόλου λάδι αν είναι αντικολλητικό.
- Τα σβήνετε με λίγο νερό ή με μηλόξυδο ή και τα δύο κι αν προσθέσετε και λίγο μέλι, τόσο το καλύτερο
http://meacolpa.blogspot.com/2011/05/blog-post_8881.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FRgUaA+%28MeaColpa%29