Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Μια «γροθιά» με την... ιστορία του

Ο Ηρακλής συσπειρώνει όλες του τις δυνάμεις και προσπαθεί να μπει σε μια νέα εποχή με μπροστάρηδες ανθρώπους που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας κι έχουν καθολική απήχηση στην
 «κυανόλευκη» οικογένεια.
Την Κυριακή οι Βασίλης Χατζηπαναγής, Σάββας Κωφίδης και Λάκης Παπαϊωάννου αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τον αγώνα του «γηραιού» για δικαίωση. Αυτό έθεσαν ως απόλυτη προτεραιότητα οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, συζητώντας για την τελική σύνθεση των ονομάτων που θα διοριστούν στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ και επεσήμαναν ότι η ηγετική παρουσία των τριών προαναφερθέντων είναι το στοιχείο που μετράει ασχέτως με τους Ηρακλειδείς, που θα στελεχώσουν εν τέλει το συμβούλιο.
Το τελικό σχήμα που θα δηλωθεί αύριο Δευτέρα (23/5) στο Πρωτοδικείο, αυτό θα καθοριστεί ανήμερα της αίτησης διορισμού. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν στον νομικό του Ερασιτέχνη, κ. Θανάση Παπαζαϊτη, ο οποίος θα καταθέσει το αίτημα.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ θα προκύψει λοιπόν τη Δευτέρα κι αμέσως θα πιάσει δουλειά, καθώς το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει πρώτη του σύσκεψη, θα καθορίσει τις θέσεις στο Δ.Σ. και θα ξεκινήσουν οι ενέργειες για την δικαίωση της ομάδας.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10527&subid=2&pubid=128659295