Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Λύμπε: «Για τον Αλέξανδρο και τον Γιάννη»

Εμφανώς συγκινημένος, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, MVP του τελικού και σκόρερ του πρώτου τέρματος, αφιέρωσε το Κύπελλο πάνω απ' όλα σε δύο μικρούς φίλους της ΑΕΚ, τον Αλέξανδρο και τον Γιάννη, που «δυστυχώς βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου», όπως τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου.
Λύμπε: «Για τον Αλέξανδρο και τον Γιάννη»
«Είμαι πραγματικά πάρα πολύ ευτυχισμένος για την κατάκτηση τροπαίου. Ηταν μια πάρα πολύ
 δύσκολη χρονιά και ελπίζω ότι αυτός ο τίτλος θα είναι η αρχή για να δημιουργήσουμε μια ομάδα που τη φανταζόμαστε όλοι όπως τη θέλουμε. Εύχομαι πραγματικά να μην είναι μία εξαίρεση», τόνισε αρχικά ο Μεσσήνιος επιθετικός.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να αφιερώσω τον τίτλο σε όλο αυτόν τον κόσμο που ήταν σήμερα κοντά μας, στον κόσμο της ΑΕΚ που βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα, στους συμπαίκτες μου που καταβάλαμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, στο προπονητικό και το ιατρικό τιμ, στους φροντιστές, σε όλους που δούλεψαν για να τα καταφέρουμε.
Μα πάνω απ' όλα επιτρέψτε μου να το αφιερώσω σε δύο μικρούς φίλους που εύχομαι να πήραν πολύ μεγάλη χαρά, τον Αλέξανδρο και τον Γιάννη, δύο ψυχούλες ΑΕΚτζήδικες που δυστυχώς βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου. Τους εύχομαι το γρηγορότερο δυνατόν να γυρίσουν σπίτι τους υγιείς και να ξέρουν ότι έχουν πάντα ένα δικό τους άνθρωπο όποτε τον χρειαστούν».


Πηγή... http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=128628135