Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Οδομαχίες στη Θεσσαλονίκη!

Με σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε –ήδη- η προγραμματισμένη για τις 8μ.μ. πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του Ηρακλή, κατά της Πρωτοβάθμιας απόφαση για τη μη αδειοδότηση του «Γηραιού»!
Πλήθος οπαδών του Ηρακλή που είχαν δώσει σημείο συνάντησης την Καμάρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν οδομαχίες με τις Αστυνομικές (πολυπληθείς, επίσης) Δυνάμεις, που βρέθηκαν στο χώρο για να περιφρουρήσουν την πορεία!

Η ατμόσφαιρα είναι
 αποπνικτική στην περιοχή της Καμάρας, αφού οι δύο πλευρές... αμύνεται και επιτίθεται με όσα «μέσα» διαθέτει!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν έκαναν την εμφάνισή τους στν περιοχή και ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ(!), ενώ η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών.
Περίπου 200 μέτρα από το σημείο συνάντησης της πορείας, που έχουν προγραμματίσσει οι οπαδοί του Ηρακλή βρίσκεται ο κεντρικός σύνδεσμος «Θύρα 4», οργανωμένων του ΠΑΟΚ.
Λίγο πριν από τις 8μ.μ. περίπου 60 άτομα με διακριτικά και φανέλες του «Δικεφάλου του Βορρά» και η κατάσταση δεν άργησε να εκτραχυνθεί!
Προς στιγμή, φάνηκε πως η επέμβαση της Αστυνομίας έτεινε να ομαλοποιήσει τα πράγματα και η πορεία να ξεκινήσει κανονικά, ωστόσο μία ομάδα των οπαδών του ΠΑΟΚ βγήκε και πάλι από τον δρόμο μπροστά από τον σύνδεσμο της «Θύρας 4» και προκάλεσαν τους οπαδούς του Ηρακλή με το σύνθημα «Εκεί, εκεί στη Β' Εθνική».
Νέες οδομαχίες ξεκίνησαν στην περιοχή, τουλάχιστον οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει... τετ α τετ, αλλά για να μην συμβεί αυτό η Αστυνομία κάνει εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και χημικών!
Νωρίτερα, ο Ερασιτέχνης Ηρακλής τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις με την παρακάτω επίσημη ανακοίνωσή του…

«Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής απευθύνει έκκληση και μήνυμα προς το λαό του Ηρακλή αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη ώρα να είναι ενωμένος για τον κοινό σκοπό που είναι η δικαίωση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή μας.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για απόδοση ευθυνών και παραλείψεων που σκοπό έχει να τορπιλίσει και να μας αποπροσανατολίσει από τον κοινό στόχο μας. Ο λαός του Ηρακλή να γνωρίζει ότι η προσπάθεια γίνεται από κοινού με την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ Ηρακλής με την οποία υπάρχει και θα υπάρξει άριστη συνεργασία μέχρι την τελική νίκη».


Πηγή... http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10527&subid=2&pubid=128619374