Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

«Πιλάβιος… Speaking»!


O Σωτήρης Βοριάς συνεχίζει να ρίχνει τις… βόμβες του! Αυτή την φορά με δηλώσεις του «υποστήριξε» πως ακούγεται η φωνή του Πιλάβιου στην περιβόητη κασέτα που... προανήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας!

Συγκεκριμένα ο παλιός διεθνής διαιτητής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FM100 της Θεσσαλονίκης τόνισε πως στην κασέτα, την οποία επικαλείται ο Αλέξης Κούγιας, ακούγεται η φωνή του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου.

Φυσικά μετά από αυτή την σοβαρή καταγγελία αναμένεται η αντίδραση του επικεφαλής της ομοσπονδίας, ενώ θυμίζουμε πως ήδη τόσο ο Αχιλλέας Μπέος όσο και ο Κύρος Βασσάρας τόνισαν πως αναμένεται να κάνουν αγωγές κατά του Βοριά για τα όσα λέει τις τελευταίες εβδομάδες.

Όμως ο κ. Βοριάς ήταν και στην συνέχεια… καταπέλτης για το θέμα της ΕΠΟ καθώς ανάφερε: «Δεν υπάρχει μόνο το θέμα Δαλούκα που βαρύνει την ΕΠΟ. Ο κ.Πιλάβιος πρέπει να απαντήσει γιατί ανέθεσε σε νεοσύστατη εταιρεία την ενδυμασία της Εθνικής Ελλάδος. Ούτε διαγωνισμό έκανε, ούτε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Β.Χατζηαποστόλου, ενημερώθηκε. Η δαπάνη αγγίζει τα 2 εκ.ευρώ και η εταιρεία ανήκει σε μία κυρία από το Αιγίνιο Πιερίας».

Λίγο αργότερα στον ίδιο σταθμό μίλησε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου ο οποίος αναφέρθηκε και στην παραίτηση Τεροβίτσα αλλά έριξε και... μπηχτές κατά του προέδρου της ΕΠΟ λέγοντας: «O κ. Πιλάβιος δεν με ενημερώνει ούτε για τα ταξίδια του στο εξωτερικό. Θα με ενημέρωνε για την παραίτηση Τεροβίτσα ή για τις καταγγελίες Βοργιά; Από σας μαθαίνω ότι ο αρχιδιαιτητής (σ.σ. ο κ. Τεροβίτσας) παραιτήθηκε και στη συνέχεια άλλαξε γνώμη. Θα προτιμούσα να κάνουμε δεκτή την παραίτησή του. Αναλαμβάνω εκστρατεία ενημέρωσης των ποδοσφαιρικών παραγόντων, γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ΕΠΟ. Ο κ. Πιλάβιος άλλα μου λέει και άλλα κάνει».

Παρέμβαση Νικητιάδη!

Η «υπόθεση Δαλούκα» πάντως όπως φαίνεται απασχολεί και την ίδια την κυβέρνηση. Έτσι μετά την εισαγγελική παρέμβαση και ο σύμβουλος του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Νικητιάδη και παλιός διαιτητής Περικλής Βασιλάκης, αποκάλυψε στον FM100, ότι η νομική υπηρεσία του υπουργείου επιλήφθηκε των καταγγελιών Βοργιά-Κασκαντίρη.

Όπως επισήμανε ο υπουργός έδωσε εντολή στη νομική υπηρεσία του υπουργείου Πολιτισμού να επιληφθεί των καταγγελιών.


http://www.gazzetta.gr/