Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Συγκλονίζει το δράμα του Αμπιντάλ


Μηνύματα συμπαράστασης από αντιπάλους μέσα στα γήπεδα

Η περιπέτεια υγείας που περνά ο Ερίκ Αμπιντάλ έχει συγκλονίσει την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη και όχι μόνο. Αρκετοί παίκτες από διάφορες ομάδες, έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης για τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, μέσω της σελίδας τους στο Twitter. Όπως έγινε γνωστό ο άσος της Μπαρτσελόνα θα υποβληθεί την Παρασκευή σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το συκώτι του.

Πάνω από όλα είναι άνθρωπος και αυτό φρόντισαν να το δείξουν, δύο αντίπαλοί του στους αγωνιστικούς χώρους: «Πολύ άσχημο νέο, ο όγκος στο συκώτι που έχει ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ας προσευχηθούμε για εκείνον», έγραψε ο Κακά, ενώ από την πλευρά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον Αμπιντάλ και πολύ σύντομα να αρχίσει να αγωνίζεται».

Δύο από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα: «Είμαστε όλοι πλάι σου. Είσαι δυνατός και θα το ξεπεράσεις γρήγορα», λέει ο Κάρλες Πουγιόλ, ενώ ο Ζεράρ Πικέ: «Όλος ο κόσμος είναι μαζί σου».

Ο Σαμίρ Νασρί που είναι συμπαίκτης του στην Εθνική Γαλλίας: «Έχω σοκαριστεί με αυτό που συνέβη στον Αμπιντάλ. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Ένας μεγάλος παίκτης και ένας μεγάλος άνθρωπος».

Υπήρξαν και άλλοι ποδοσφαιριστές που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον διεθνή Γάλλο: Αντριάνο (Μπαρτσελόνα), Πάλοπ (Σεβίλλη), Φάμπρεγας (Άρσεναλ), Λουίς Φελίπε (Μπενφίκα), Φέρντιναντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φορλάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντε Χέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γουίλσιρ (Άρσεναλ), Ρόσι (Βιγιαρεάλ), Φαν Πέρσι (Άρσεναλ), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Μπάμπελ (Χοφενχάιμ), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Σουάρες (Λίβερπουλ), Κουέγιαρ (Άστον Βίλα) και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε.

Πηγή: www.sport-fm.gr