Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Αποδοκίμασαν τον Πάγκαλο στο Παρίσι! (VIDEO)

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος αναγκάστηκε να φύγει από εκδήλωση μετά από έντονη φραστική επίθεση που δέχτηκε από φοιτητές. Πρόκειται για το δεύτερο ανάλογο επεισόδιο των τλευταίων ημερών μετά τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο πρωθυπουργός στο πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου.
Το επεισόδιο με τον Θ. Πάγκαλο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι, στο "Ελληνικό Σπίτι" που έχει ιδρύσει ο σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς. Ο αντιπρόεδρος παρίστατο σε εκδήλωση, στην οποία θα προβαλόταν η νέα ταινία του κ. Γαβρά "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" που αφορά τη ζωή του Ι. Βαρβάκη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ομάδα φοιτητών ανάρτησε πανώ συμπαράστασης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας της "Υπατίας" και αποδοκίμασαν τον αντιπρόεδρο για τις δηλώσεις του για τους "κοπρίτες" και "τα φάγαμε όλοι μαζί" καλώντας τον "να βγει έξω".

Ο κ. Πάγκαλος κάλεσε τους φοιτητές να συνομιλήσουν μαζί του την επόμενη ημέρα, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν. Τελικά από την εκδήλωση, όπως φαίνεται στο βίντεο.

theinsider.gr