Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

LIVE η πορεία των οπαδών του ΠΑΟ!

Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος από τα όσα έγιναν στο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό… Μετά τις δηλώσεις, τις συγγνώμες, τις μηνύσεις και τα «πεσίματα», παίρνει σειρά ο κόσμος του Παναθηναϊκού για να δώσει την δική τουν «απάντηση».

Οι οπαδοί των «πράσινων» θέλουν να εκδηλώσουν την αντίδρασή τους και να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο, σε ένα δυναμικό συλλαλητήριο.


Το ραντεβού των οργανωμένων (και όχι μόνο) έχει δοθεί για τις 6 μ.μ. έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου, για μία μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία μέχρι το ΟΑΚΑ, όπου έχουν ετοιμαστεί κι άλλες μορφές διαμαρτυρίας από τον κόσμο.

Παρακολουθείστε live από το SentraGoal
εδώ την πορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού.

*** Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αγγίζει, πλέον, τις 2.000. Η πορεία φτάνει στα γραφεία της ΕΠΟ, εκεί όπου οι οπαδοί φωνάζουν συνθήματα εκφράζοντας την οργή τους, ενώ ορισμένοι γράφουν και συνθήματα σε τοίχους κατά της Ομοσπονδίας, του Σοφοκλή Πιλάβιου και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

*** Οι οπαδοί άρχισαν την πορεία προς το ΟΑΚΑ. Η συντριπτική πλειοψηφία βρίσκεται πάνω σε μηχανάκια ενώ υπάρχουν και ορισμένα αυτοκίνητα. Η αστυνομία έχει κάνει σχετικές παρεμβάσεις στην κυκλοφορία, ενώ ισχυρές δυνάμεις συνοδεύουν τον κόσμο για... το φόβο των Ιουδαίων.

*** H πορεία τελικά ξεκίνησε αρκετά λεπτά πριν τις 18:00. Οι οπαδοί κάνουν μία στάση απέναντι από την ΓΑΔΑ και στη συνέχεια στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Φωνάζουν συνθήματα κατά του Ολυμπιακού και της ΕΠΟ και στη συνέχεια αποχωρούν.

*** Μισή ώρα πριν από το ραντεβού, στην Λεωφόρο υπάρχουν περίπου 1.000 οπαδοί των «πράσινων»...

*** Στις 18:00 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η μηχανοκίνητη πορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού από την λεωφόρο Αλεξάνδρας προς το Ολυμπιακό Στάδιο.