Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η κοπή της πίτας του Αιγινιακού



Με μεγάλη επισημότητα ο ΓΑΣ Αιγινιακός έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αρχών του Πιερικού ποδοσφαίρου στην ταβέρνα "ΧΑΓΙΑΤΙ" του Αιγινίου.

Επικράτησε πολύ καλό κλίμα, που σίγουρα θα συμβάλλει θετικά στη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Από πλευράς των τοπικών αρχών το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύδνας Κολινδρού κ. Γιώργος Πολυχρονίδης, η Αντιδήμαρχος κα Ξανθούλα Βασιλειάδου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγινίου κα Βασιλική Νικολοπούλου και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αιγινίου κ. Βασίλης Παππάς.

Από την ηγεσία του ποδοσφαίρου του Νομού παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Αντώνης Παπαπετρίδης, ο Ταμίας κ. Κώστας Καρέκλας και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Πιερίας κ. Χρήστος Δαρόγλου, ο Αρχιδιαιτητής κ. Γιάννης Παπαδημητρίου που εκπροσώπησε τη διαιτησία, σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, ο προπονητής κ. Σωτήρης Χατζηγιοβανάκης και φυσικά οι ποδοσφαιριστές.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Γεν. Γραμματέας κ. Γιώργος Καρανικόλας και ο πρόεδρος του Αιγινιακού κ. Νίκος Παππάς, που, αφού ευχαρίστησαν τους επίσημους προσκεκλημένους, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας του συλλόγου, ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες στους ποδοσφαιριστές και ολοκλήρωση των στόχων της ομάδας, ενώ στάθηκαν στην αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού από την πρώτη κιόλας στιγμή, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους, εκ μέρους του Δ.Σ. στους παρευρισκομένους αυτοδιοικητικούς.

Από το Δήμο Πύδνας - Κολινδρού το λόγο πήρε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γ. Πολυχρονίδης, ο οποίος στάθηκε στη βαριά φανέλα του Αιγινιακού και τη μεγάλη ιστορία του Συλλόγου, που έτυχε να τη γνωρίζει ως παλιός διαιτητής τη δεκαετία του 1980, απευθυνόμενος προς τους αθλητές.

Στη συνέχεια ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Δ.Σ. για τις προσπάθειες που καταβάλει και υποσχέθηκε ότι ως δημοτική αρχή θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Ο κ. Παπαπετρίδης, αμέσως μετά, ευχήθηκε στους παίκτες οι προσωπικές τους φιλοδοξίες να υλοποιηθούν και τους συνέστησε να είναι πειθαρχημένοι μέσα στο γήπεδο.

Μεγάλη συγκινιακή φόρτιση υπήρξε όταν ο πρόεδρος του Αιγινιακού Ν. Παππάς έκανε πρόταση στους εκπροσώπους του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού να ονομασθεί το Δημοτικό Στάδιο Αιγινίου σε "ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ", στη μνήμη του μεγάλου Αιγινιώτη παράγοντα που έφυγε πρόσφατα και πρόωρα από τη ζωή.

Τότε ξέσπασαν όλοι σε θερμά χειροκροτήματα, ενώ ο κ. Πολυχρονίδης και η Αντιδήμαρχος κα Βασιλειάδου απάντησαν: "Τέτοιες κινήσεις αποδεικνύουν ότι πρέπει όλοι να αναγνωρίζουμε το σπουδαίο έργο ανθρώπων που προσέφεραν τα μέγιστα στα αθλητικά δρώμενα του Αιγινίου". Συνεχάρησαν το Δ.Σ. και τόνισαν ότι θα γίνει πράξη σε προσεχές δημοτικό συμβούλιο με όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Τυχεροί της βραδιάς αναδείχθηκαν οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Καπετάνος και Δαβίδ Κοσμίδης, που βρήκαν τα φλουριά και πήραν από ένα συμβολικό ποσό.

Γιώργος Καρανικόλας


http://www.pierikoiantilaloi.gr/news/detail.php?ID=16002