Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Πώς λύθηκε το κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης....

Αν μου έλεγε κάποιος να κατέβω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το αρνιόμουνα συνεχώς και κατηγορηματικά.
Ούτε κατά λάθος περνούσε αυτή η σκέψη από το μυαλό μου,να βρω το μπελά μου στο κέντρο της πόλης,με το ατέλειωτο μποτιλιάρισμα,τις κόρνες,τα νεύρα,τις μούντζες,το ανελέητο και δίχως αποτέλεσμα ψάξιμο για παρκάρισμα.
Αιτία?
Το κυκλοφοριακό φυσικά που στοίχειωνε συνεχώς το μυαλό μου,συν τα έργα του μετρό που δυσχέραιναν ακόμη περισσότερο τη κυκλοφορία της πόλης.
(Έτυχε να κάνω τη τελευταία φορά που πέρασα απογευματάκι λίγο μετά τις 16:00, πριν κανένα χρόνο και βάλε, ΚΑΜΑΡΑ-ΒΑΡΔΑΡΗ 35 λεπτά!!!)
Προσέξατε όμως ότι αναφέρομαι σε χρόνο Παρελθοντικό?


Κι αυτό διότι ο Ενεστώτας δεν έχει καμία σχέση με το πολύ πρόσφατο παρελθόν.
Άλλη πόλη η Θεσσαλονίκη πλέον.
Οι καλές μας οι κυβερνήσεις φρόντισαν να λύσουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα πριν ακόμη γίνει το μετρό!!!!
Πώς?
Μα φυσικά με τη πτώχευση του λαού, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κυκλοφορήσει τα αυτοκίνητά του,είτε λόγω ακριβών καυσίμων,είτε λόγω προσωρινής παράδοσης των πινακίδων ΙΧ,είτε δε ξέρω κι εγώ τι άλλο οικονομικό λόγο έχουν...
Για του λόγου το αληθές κοιτάξτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

Νέα Παραλιακή,η Μεγάλου Αλεξάνδρου 9:30 το πρωί!!!






Οδός Μακεδονίας λίγο πριν τις 11:00 το πρωί...


Οδός Κωνσταντινουπόλεως 3:30 το απόγευμα...


Εδώ παθαίνω πλάκα!!!!
Η περίφημη Τσιμισκή που την ήξερα πάντοτε μποτιλιαρισμένη τέτοια ώρα (λίγο μετά τις 15:30),τη Πέμπτη ήταν σχεδόν άδεια...




Οδός Μοναστηρίου ώρα 15:55!!!!




H Nέα Δυτική Εξοδος-Είσοδος της ΕΟ Θεσσαλονίκης-Αθηνών 16:50



Γι'αυτό ας μη παραπονιόμαστε οι αχάριστοι Έλληνες... για το ΔΝΤ και τις καλές μας κυβερνήσεις... και να δούμε κατάματα την αλήθεια,που είναι ότι "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΌ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έλληνες βουλευτές και υπουργοί ανεξαρτήτων αποχρώσεων και χρονικών συγκυριών,σας ευγνωμονούμε και ευχαριστούμε για όλα όσα κάνατε και κάνετε για μας...........!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Θεός μαζί σας...