Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 – 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πιερικός Αρχέλαος - Αρκαδικός

Το Σάββατο στις 5,30 μ.μ. – Κάλεσμα του Συλλόγου

Γαλάνης: «Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη της νίκης»
Μολυβδάς: «Αισθανόμαστε σίγουροι για το θετικό αποτέλεσμα»
Ξηρομερίτης: «Καλούμε τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια τον αθλητών και να τους δώσουν επιπλέον ώθηση για τη νίκη»
Ροδοστόγλου: «Η νίκη σε αυτό τον αγώνα είναι για μας μονόδρομος»


Το πρώτο παιχνίδι στην Κατερίνη είναι για φέτος αυτό με το Αρκαδικό που θα γίνει το Σάββατο στις 5,30 μ.μ. στο παλιό κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Στο «στρατόπεδο» του Πιερικού Αρχελάου, τόσο στους αθλητές και τους προπονητές, όσο και στους φιλάθλους, επικρατεί αισιοδοξία για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, το οποίο μάλιστα είναι και μονόδρομος. Η θέση του Αρκαδικού στο βαθμολογικό πίνακα και η απώλεια βαθμών από τις τρεις συνεχόμενες ήττες του Πιερικού Αρχελάου, δημιουργούν τις συνθήκες για ένα δυνατό και με ενδιαφέρον παιχνίδι για το οποίο καλούνται –και με ανακοίνωση- να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι του μπάσκετ.
Η συμμετοχή τους που, αναμφισβήτητα, κάθε φορά είναι πολυπληθής και δυναμική, αυτή τη φορά θα πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη ώστε με την παρουσία και τη συμπαράστασή τους να διατρανώσουν και πάλι την αγάπη τους.
Για τον σπουδαίο αυτό αγώνα, το προπονητικό τιμ του Πιερικού Αρχελάου έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Παίζουμε με μία πάρα πολύ αξιόλογη ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια δημιουργεί τη δική της δυναμική. Από τη Γ΄ εθνική και το Γιάννη Μάνο πρωταγωνιστή, τώρα αγωνίζεται στη Α2 με τον Παπαδάκη και το Μόρφη. Πρόκειται για ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για μας και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη της νίκης. Καλούμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας».

Θανάσης Μολυβδάς – βοηθός προπονητή: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μία εκ των πρωτοπόρων ομάδων του πρωταθλήματος η οποία έχει ένα πολύ γεμάτο ρόστερ και μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν τρεις αγωνιστικές έκαναν και μια πολύ σημαντική προσθήκη με τον φόργουορντ Σωκράτη Γκιζογιάννη ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία σε Α1 και Α2 και σίγουρα αυτή η κίνηση θα τους ενισχύει σημαντικά. Η ομάδα μας παρά τις ατυχίες που είχε με τους τραυματισμούς (Γκογκίδης, Μπεχλιβάνης, Σιβορότκα), έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως το Ρέθυμνο, κάτι που μας κάνει να νιώθουμε ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Η κατάλληλη προετοιμασία, σε συνδυασμό με την επιστροφή των αθλητών μας και την βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος είμαι βέβαιος ότι θα γεμίσει για ακόμα μια φορά το κλειστό της Κατερίνης, μας κάνει να αισθανόμαστε σίγουροι για το θετικό αποτέλεσμα στο ματς του Σαββάτου».

Χρήστος Ξηρομερίτης – βοηθός προπονητή: «Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για εμάς αφού ηττηθήκαμε την προηγούμενη αγωνιστική από τον ΑΓΟ Ρεθύμνου. Ωστόσο, αν θέλουμε να παραμείνουμε εντός στόχων θα πρέπει το Σάββατο να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός σκληρού αγώνα. Ο Αρκαδικός είναι μια ταλαντούχα ομάδα που μοιράζει καλά το παιχνίδι και εάν βρει το ρυθμό που θέλει, μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα. Έχοντας σαν γνώμονα όλα τα παραπάνω, ετοιμάζουμε την ομάδα σε φυσική κατάσταση, τακτική και ψυχολογία προκειμένου να κατακτήσουμε το πέμπτο ροζ φύλλο αγώνα αυτής της αγωνιστικής περιόδου. Όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα ξέρουν πολύ καλά ότι φέτος εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει. Γι΄ αυτό καλούμε τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια τον αθλητών και να τους δώσουν επιπλέον ώθηση για τη νίκη».

Δήλωση έκανε και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Ροδοστόγλου, ο οποίος είπε: «Ο Αρκαδικός είναι μία καλή ομάδα και τη σεβόμαστε όπως σεβόμαστε κάθε αντίπαλό μας. Για μας το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, έχουμε κάνει τρεις συνεχόμενες ήττες και η νίκη σε αυτό τον αγώνα είναι για μας μονόδρομος όχι μόνο για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για τον κόσμο μας που είναι δίπλα μας συνέχεια. Την περιμένει αυτή τη νίκη. Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει αρκετά στο γήπεδο, όπως βέβαια κάνουμε κάθε βδομάδα, και είμαστε έτοιμοι».

● Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Κατραχούρας, Πουρσανίδης Γ. και Σιμητόπουλος. Κομισάριος ορίσθηκε ο κ. Γιώργος Σαμαλής.




------------------------------------------------------------------

Οι κάρτες διαρκείας των αγώνων
της Α2 του Πιερικού Αρχελάου


Από το ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνεται ότι οι κάρτες διαρκείας των υπολοίπων αγώνων της Α2 στην Κατερίνη, από το ερχόμενο Σάββατο στο παιχνίδι τον Αρκαδικό, θα διατίθενται στην τιμή 35 € και 70 €, αντίστοιχα.




-----------------------------------------------------------------

Ανακοίνωση – πρόσκληση
του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος


Οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές και το δ.σ. του Σ.Φ.Κ. Πιερικός Αρχέλαος καλούν όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Πιερία να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας με τον Αρκαδικό, ο οποίος θα γίνει στην Κατερίνη το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011, στις 5,30 μ.μ.
Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σ΄ αυτό, η παρουσία του και η συμπαράσταση είναι απαραίτητη και με τη δυναμική του στις κερκίδες, θα δώσουμε έναν ακόμη αγώνα που στόχο έχει τη νίκη και μόνο.